Senior Frontend Developer

AarhusKøbenhavn

Har du erfaring med javascript, og vil du gerne arbejde med spændende kunder og store løsninger? Er du klar på at tage ansvar, og synes du samtidig, det er fedt at presse teknologierne til det yderste og lidt til? Så er det måske dig, vi søger som Senior Frontend Developer til vores team i Aarhus eller København.

Lokation

AarhusKøbenhavn

Store kunder = spændende udfordringer

Som Senior Frontend Developer hos IMPACT spiller du en vigtig rolle i udviklingen af store e-commerce projekter til vores kendte kunder som f.eks. Hay, Imerco, Kaufmann eller LEGO - bare for at nævne nogen stykker. Du vil fra dag ét opleve en høj grad af indflydelse og involvering af faglige kompentencer på tværs af hele organisationen.

Hos IMPACT har vi fokus på dig og din udvikling. Vi lægger planer for fremtidige karrieremuligheder - og vi støtter og følger op om dem. Du får tid til at arbejde med såvel afprøvede som eksperimentelle teknologier. Vi går op i, at du trives, og at du har tid til at gøre dit arbejde ordenligt.

Om jobbet

Du kommer til at arbejde selvstændigt med store features, og du afklarer selv snitflader, integrationer osv. med vores backend udviklere.

Du skriver mest typescript (javascript), men du har også ansvaret for at implementere layout. Vores stack lyder pt. på Angular med Typescript bygget med webpack, scss som css-preprocessor, git til versionsstyring. Til at levere vores markup bruger vi typisk Sitecore eller EPIserver som CMS. Tendensen går dog i retning af, at CMS er mere en redaktørting, og at CMS for frontendere primært er et datalag til vores Single Page Applications.

Vi forventer

Du har mindst 3 års erfaring som frontend udvikler, gerne fra bureau-verdenen. Du har arbejdet med Angular eller et andet clientside MVC framework, og du behersker javascript til fingerspidserne.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende – du kan være uddannet i datalogi, IKT ingeniør, datamatiker, PBA i webudvikling eller lignende. Alternativt kan du også være autodidakt med den rette erfaring.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du kan c# og .net eller måske endda Sitecore eller EPIserver.

Om IMPACT

Vi er 150 medarbejdere, og vi har positioneret os som det førende konsulenthus inden for rådgivning, udvikling og optimering af digitale commerce-koncepter. Vi kombinerer faglig excellence indenfor udvikling, projektledelse, UX og digital marketing. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere, såsom Imerco, HAY, LEGO, Tøjeksperten, Kaufmann, Silvan, Widex, Lemvigh-Müller, og Nemlig.com.

Vi tilbyder

  • DK’s mest spændende kunder
  • En uformel og sjov hverdag
  • Fagligt ambitiøst og inspirerende miljø med fokus på din faglige og personlige udvikling (certificeringer, seminarer, konferencer, coaching mv.)
  • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
  • Fede personalearrangementer
  • Morgenmad, frokostordning, god kaffe og frugt
  • Fitnessmedlemsskab, internet, telefoni, osv.
  • Sundhedsforsikring
  • Løn efter kvalifikationer og ansvar
  • Og meget andet!

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Software Development Manager Filip Bruun Bech-Larsen på tlf. 3121 9141.

Send din ansøgning hurtigst muligt via linket. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, så snart den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.