Senior .NET Software Developer

København

Vil du arbejde med spændende kunder og store, krævende løsninger? Er du klar på at tage ansvar, og synes du, det er fedt at presse teknologierne til det yderste og lidt til? Vi søger en Senior .NET Software Developer til at bistå den fremadrettede vækst og til at lede udviklingen af forretningskritiske omni-channel løsninger.

Lokation

København

Om jobbet

Som Senior.NET Software Developer i IMPACT får du frihed under ansvar på nogle af Skandinaviens største og mest krævende digitale commerce-løsninger. Og du bliver samtidig en del af et team, som du kan regne med. Vælger du at arbejde hos os, lover vi, at du rykker dig fagligt. Vi prioriterer din udvikling igennem fokuserede udviklingsplaner, uddannelse, certificeringer, videndeling og meget mere.

Dine Arbejdsopagver

Som Senior .NET Software Developer kommer du til at arbejde med de nyeste teknologier, og du får mulighed for at grave dig ned i projekterne og fordybe dig i løsningen og dens teknologier. Vores projektledere sikrer, at du har rammerne til at få den nødvendige ro til udvikling. Du får en afgørende rolle for at sikre, at vi leverer løsninger i høj kvalitet, der performer og håndterer alle edge-cases. Du får ansvaret for alt det tekniske i et skarpt og tværfagligt projektteam, hvor du aktivt indgå i Agile development processer. Det inkluderer at være en aktiv sparringspartner ift. løsningsmodel og teknologivalg samt hjælpe dine back-end kollegaer med at fejlfinde eller performanceoptimere deres kode som det mest naturlige i verden. Du er detaljefokuseret og lægger en ære i at udføre en opgave til tiden og i god kvalitet

Din profil

Du har mindst 5 års erfaring med udvikling i .NET og Net core gerne fra bureau-verden, og du har erfaring fra store projekter. Vi lægger vægt på, at du har et stort drive samt en høj faglig stolthed, hvor du konstant søger at forbedre kvaliteten af dit og andres arbejde.

Som Senior .NET Software Developer Lead forventer vi desuden at du:

 • Er en teknisk lederprofil, der kan være med til at motivere teamet
 • Kender til SCRUM processer og er vant til at arbejde agilt
 • Tager aktivt ansvar for udviklingsopgaver på projekter og løfter problemstillinger og udfordringer til nærmeste leder
 • Har erfaring med at udvikle i micro-services og kender til Kubernetes, Docker, Serverless.
 • Har erfaring med Azure (Web Apps, CosmosDB, m.v.), som vi benytter til næsten alle nye kunder
 • Er stærk i relationelle database og gerne no relational
 • Har erfaring med udvikling af websites med meget integration
 • Har erfaring i Sitecore, Episerver og/eller Umbracco – og meget gerne certificeret

Det er en fordel, hvis du har stået i spidsen for valg af teknologier i projekter og fungeret som sparringspartner for kunden. Du er måske også allerede certificeret i Sitecore, EPIserver eller Umbraco.

Om impact

Hos IMPACT har vi positioneret os som det førende hus inden for rådgivning, udvikling og optimering af digitale commerce-koncepter. Vi tæller 200 dedikerede medarbejdere, der kombinerer høj faglighed inden for udvikling, projektledelse, UX og digital marketing. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom nemlig.com, HAY, Kaufmann og IMERCO samt B2B-virksomheder som Lemvigh-Müller, Widex og Chr. Hansen.

Vi tilbyder

 • Danmarks mest spændende kunder
 • En uformel og sjov hverdag
 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
 • Fede personalearrangementer
 • Fagligt ambitiøst og inspirerende miljø med fokus på din faglige og personlige udvikling (certificeringer, seminarer, konferencer, coaching mv.)
 • Fitnessmedlemsskab, internet, telefoni osv.
 • Sundhedsforsikring
 • Og meget andet!

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Consultant, Sofie Bull på tlf. 26 21 63 63.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.