Skriv speciale i samarbejde med IMPACT

Aarhus eller København

Skal du skrive speciale, og er du samtidig digital til fingerspidserne? Og har du lyst til at omsætte din teoretiske viden til forretningsmæssige fordele for os og vores kunder?

Lokation

Aarhus eller København

IMPACT by Digital Commerce

IMPACT er nogle af de omnichannel-eksperter, der oftest hentes ind, når virksomheder påbegynder en digital transformation. I tæt samarbejde med kunder som HAY, nemlig.com, Imerco, og LEGO Education arbejder vi med strategi, commerce platforme og digital marketing. Altid med skarpt fokus på resultater – dét er IMPACT.

Som DKs førende hus inden for digitale commerce koncepter, kombinerer vi faglig excellence inden for udvikling, rådgivning, projektledelse, UX, design og digital marketing. Fra kontorer i både København og Aarhus arbejder vi for nogle af Skandinaviens førende virksomheder. IMPACT er i fortsat vækst, og det er vores målsætning at blive Europas førende inden for udvikling af digital commerce. Vi er allerede godt på vej – og vi søger hele tiden nye måder at udfordre vores forretning og ydelser på.

Skal du skrive speciale?

Vi er på udkig efter studerende med et digitalt mindset, der vil være med til at undersøge, hvordan vi skaber digital commerce i verdensklasse.

Om du er studerende inden for IT, forretning, projektledelse, digital marketing eller noget helt andet er sådan set underordnet. Det afgørende er, at du er digital til fingerspidserne. Og at du har lyst til at omsætte din teoretiske viden til forretningsmæssige fordele for os og vores kunder.

IMPACT er et godt speciale match for dig, hvis du vil:

  • Have viden om, hvordan vi samarbejder med nogle af Europas største og førende brands og virksomheder.
  • Bruge din teoretiske viden til at undersøge en praktisk problemstilling.
  • Have indsigt i de nyeste teknologier og styrke din faglige profil.

Hvordan søger du?

Skal du til at skrive speciale, og lyder IMPACT som en spændende case virksomhed for dig? Så send en motiveret ansøgning med din idé til en spændende problemstilling

Vi ser frem til at høre dit bud.