Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
Sitecore mvp - ask

Ask udnævnt til Sitecore MVP for 4. gang i træk

01. februar 2017

Digital Strategist – én gang til

SÅDAN! Sitecore har netop kåret årets Most Valuable Professionals (MVP), og for 4. år i træk er Ask Ullerup, vores helt egen Director of Concept & Technology, med blandt årets skarpeste digitale strateger. Vi synes, at det er ret sejt gået, og vi er naturligvis stolte over at kunne repræsentere én af Danmarks dygtigste eksperter.

 

Listen over MVP’er i kategorien Digital Strategists tæller i alt 39 skarpe profiler, hvoraf Ask er en ud af tre danske MVP’er.

Sitecore MVP award

MVP-Prisen anerkender, på globalt plan, profiler, der i særlig grad bidrager med værdifuld Sitecore-ekspertise og er med til at løfte barren for platformen som helhed. I år er prisen delt ud over fire typer: Digital Strategist, Technologist, Commerce og Cloud.

 

Digital Strategist MVP-prisen går til individuelle personer med en solid erfaring inden for datadrevet marketing via Sitecore Experience Platform i forbindelse med forretningsledelse. Udover den fornemme udnævnelse modtager MVPs unikke fordele såsom speciel adgang til nye versioner, til produkt teams og kick-off webinars samt eksklusive invitationer til MVP Summit og MVP diskussionsfora.

 

“MVP’er sætter standarden for ekspertise og dygtighed ved at levere tekniske dele, entusiasme og engagerer sig i at give noget tilbage til Sitecore fællesskabet. De forstår virkelig at levere og styrker samtidig Sitecore Experience Platformen ved at kunne skabe kontekstbaseret brandoplevelser for sine kunder, øge omsætning og skabe loyalitet, der holder hele livet”. Pieter Brinkman, Sitecores Director of Developer and Platform Evangelism.

 

Du kan læse meget mere om Sitecore MVPs 2017 lige her.

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.