Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
Message - MbyM - Bertoni - IMPACT

Danske fashion brands investerer i digital transformation

15. april 2016

Med investering i en fælles digital commerce-løsning imødekommer de tre fashion brands Message, Bertoni og MbyM forbrugernes stigende præference for e-handel. Målet er at vækste omsætningen på det danske marked for Message, mens ambitionerne for Bertoni og MbyM er at indtage digitale markedsandele på europæisk plan.

Da danske MbyM og Bertoni i forbindelse med Black Friday og julehandlen 2015 åbnede de digitale sluser og tilbød kunderne at handle online, var man nær blevet løbet over ende. Interessen var overvældende, men faktisk var de to shopløsninger blot midlertidige foranstaltninger, der havde til formål at opbygge erfaring og modenhed, inden man for alvor påbegyndte en digital transformation. Således klogere på lagerstyring, returvarer, produktberigelse og tusinde andre ting, vil de to midlertidige Shopify løsninger derfor i løbet af 2016 blive udskiftet med en blivende løsning. En omnichannel løsning, der skaber sammenhæng mellem onlineuniverset og de fysiske butikker og samtidig efterlader kunderne med en styrket brandoplevelse.

 

Erfaring med multibrand-løsninger

Som strategisk partner har Message, MbyM og Bertoni indgået samarbejde med IMPACT. Her fandt man erfaring og beviste resultater med transformation af virksomheder, der, med vægt på ROI, ønsker at omstille sig til et omnichannel fokus. Særligt kompetencerne i forhold til udvikling af multisite-løsninger for koncerner, der driver flere brands og shopkoncepter samtidigt, var afgørende i partnervalget.

Anders Kvorning, E-business konsulent hos IMPACT, fortæller om samarbejdet:

”Det er en fornøjelse, at samarbejde med en visionær kunde, som dedikerer tid og ressourcer på udrulningen af omnichannel-tankegangen. Løsningen bliver unik, fordi den udnytter hele paletten af IMPACTs erfaring og allerede fra starten understøtter de enkelte brands samt koblingen til de fysiske forretninger – også internationalt!”

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.