Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
rasmus-ginnerup-lawaetz-impact

Forretningskonsulent med solid commerce-baggrund er begyndt hos IMPACT

11. juli 2017

IMPACT har budt velkommen til en ny Senior E-Business Consultant. Rasmus Ginnerup Lawaetz har efter næsten 10 års arbejde med digital commerce i Dansk Supermarked søgt nye udfordringer i Danmarks førende konsulenthus indenfor netop digital commerce. Rasmus Ginnerup Lawaetz begyndte i IMPACT i april, og han er yderst positiv omkring sine nye udfordringer.

Det er rigtig spændende at være et sted, hvor der er så mange eksperter samlet. Man er involveret i projekterne på en anden måde, når man sidder et sted, hvor der er så mange tværfaglige kompetencer. I IMPACT er der en stor vilje til at hjælpe hinanden og det er en af de rigtig positive ting omkring IMPACT; Det er et team, der arbejder rigtig godt sammen om – og med – kunderne”, fortæller Rasmus Ginnerup Lawaetz.

Det er en forretningskonsulent med en solid baggrund indenfor digital commerce, der har taget IMPACTs gule arbejdshandsker på. Kort tid efter han for 10 år siden startede i Dansk Supermarked, var han i det helt små med til opstarten af koncernens digitale commerce-satsninger. I 2010 blev han en del af Dansk Supermarkeds første egentlige e-commerce-organisation bestående af et lille dedikeret team. Siden har han haft fast plads i ledelsesteamet i den digitale organisation under Dansk Supermarked, der hastigt er vokset til et par hundrede ansatte i dag.

Blandt opgaverne har været det forretningsmæssige projektansvar for en række digitale commerce-projekter – herunder relanceringen af Bilka.dk, lanceringen af Føtex.dk, videreudviklingen af Wupti.com efter opkøbet, opstarten af Flowr.dk samt Dansk Supermarkeds nyligt offentliggjorte marketplace-satsning Wupti Marketplace. Den store erfaring bruger Rasmus Ginnerup Lawaetz nu til at hjælpe IMPACTs kunder på deres digitale færd.

Hos IMPACT forsøger vi at lave et partnerskab med kunden frem for blot at være leverandør, og det, synes jeg, er rigtig fedt. På den måde er vi med på alle niveauer helt fra strategi og til udvikling af koncepterne”, siger IMPACTs nye Senior E-Business Consultant.

Lige nu arbejder jeg både med retailers, hvor jeg har meget erfaring fra tidligere, og med store B2B-virksomheder, som jeg ikke har arbejdet med før. Alle sammen er nogle rigtig spændende kunder med stort commerce potentiale”.

I alt har IMPACT mere end 100 ansatte, og Rasmus Ginnerup Lawaetz er en af syv digitale forretningskonsulenter i huset, som fortsat udvider. Efter sommer forventer IMPACT at kunne sige velkommen til endnu flere digitale eksperter.

Se IMPACTs ledige stillinger her.

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.