Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
HAY-IMPACT

HAY nomineret til Danish Digital Award

04. april 2017

Omnichannel B2B E-Commerce ud over grænserne

Som en af Danmarks stærkeste designbrands med stor global succes kommer ambitioner, og  HAY ønskede at undergå en digital transformation, der kunne understøtte den globale vækst i fremtiden.

I samarbejde med IMPACT har HAY derfor implementeret en ’best in class’ B2B-commerce løsning, der fungerer som bindeled mellem HAY og deres erhvervskunder. Løsningen imødekommer HAYs ønsker og krav om høj kvalitet i en sådan grad, at den nu er shortlistet til en Danish Digital Award i kategorien Best E-commerce B2B.

”Danish Digital Award har til formål at præmiere og synliggøre det mest inspirerende, effektive og veludførte digitale arbejde, der udvikler eller understøtter en virksomheds eller organisations forretningsaktiviteter.”

E-commerce B2B prisen gives til den løsning, der har formået at personalisere samt skræddersy deres forretnings til at imødekomme diversiteten af B2B-handlende.

Der kigges efter en optimeret og integreret e-handelsløsning, der på bedste vis håndterer kompleksiteten af bl.a distrubution, multi-vendor/multi-user, logistik og prissætning.
Danish Digital Award juryen består af 110 kompetente marketingansvarlige, digitale ledere og bureauledere, som har sat sig sammen for i fællesskab at være med til at pege på de bedste eksempler på digitalt arbejde, udviklet i Danmark.

 

Læs meget mere om projektet her og tag et kig ind i HAYs B2B univers med denne video.

    

 

 

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.