Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
ole-rix-navnenyt-impact

IMPACT opruster med endnu en tung profil

17. august 2017

Ole Rix er ny strategisk profil hos IMPACT, hvor han skal arbejde med commerce og marketing for store B2B- og B2C-brands.

Det digitale bureau IMPACT byder velkommen til endnu en profil, der skal styrke forretningen. Ole Rix kommer med en solid ballast indenfor marketing og CRM-verdenen efter flere år i blandt andet Wunderman og Kunde og Co. Han er vant til at arbejde med store internationale kunder blandt andre Pandora og Grundfos, og nu er det commerce-eksperterne IMPACT og deres kunder, der får glæde af Ole Rix’ kompetencer.

– Jeg synes, at IMPACT er interessant, fordi de er Nordens førende på digital commerce, og vi kan se, at commerce-platforme bliver endnu vigtigere som bærende element for de store kunder. Der kommer naturlige clashes, når man skal til at sammentænke og balancere content og commerce, der traditionelt har været set som adskilte verdener med uskønne kundeflows og mudrede interne organiseringer og processer til følge. I det felt håber jeg, at jeg kan tilføre værdi for IMPACTs kunder, siger Ole Rix.

Løsninger der sammentænker marketing og commerce

Som forretningskonsulent kommer han til at arbejde med både eksisterende og kommende kunder. Han har tidligere arbejdet meget med at skabe relevante og personaliserede brugeroplevelser på tværs af touchpoints, og han har også tidligere rørt ved e-commerce.

– Jeg kan godt lide at arbejde med at udvikle brands og marketingstrategier og arbejde i spændingsfeltet mellem forretningsmål, kundeindsigt, data og teknologi. Der ligger en vigtig opgave i at udtænke løsninger, der i højere grad sammentænker marketing og commerce, hvor vi nytænker mere på teknologisiden og bruger den til at understøtte brandet og kundeoplevelsen for den enkelte kunde fra start til slut, lyder det fra IMPACTs nye strategiske profil.

Ole Rix nævner som et eksempel, at IMPACT i øjeblikket er den eneste nordiske partner både på Salesforce Marketing Cloud og Salesforce Commerce Cloud.

Fjerde nyansatte seniorprofil i år

Oprustningen med endnu en senior profil er helt naturlig hos IMPACT, der kontinuerligt vækster. Når man er Nordens førende på digital commerce, kræver det, at man har stærke profiler.

– Ole passer ind, fordi han er god til at løse komplekse og kommercielle problemstillinger. Han har erfaring med de store internationale virksomheder, der driver handel på B2B- og B2C-siden. Ole kan bibringe en hel masse både til vores eksisterende og vores nye kunder, og han og IMPACT er et godt match, fordi vi begge er dygtige til de samme brancher; Brands, producenter og retail, siger Kasper Holst, CEO og Partner i IMPACT.

– Vi ansætter kun de bedste indenfor branchen. Vi leder efter profiler med de rette værdier og den højeste faglighed indenfor deres område. Ole er en af dem, understreger Kasper Holst.

Tidligere på året har IMPACT ansat tre øvrige strategiske senior profiler, der alle har mere end 10 års erfaring indenfor deres felt. Ole Rix bliver altså den fjerde nyansatte strategiske seniorprofil hos IMPACT i løbet af bare otte måneder.

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.