Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
ux meetup impact

IMPACT sponsorerer UX Meetup

25. oktober 2017

Vi har indgået et samarbejde med TestLab, som betyder, at vi er med til at arrangere deres næste UX Meetup i København. Til UX Meetup kommer forskellige specialister indenfor UX og Design og giver deres mening om tanker og trends indenfor området. Målsætningen for TestLab og os selv er at samle UX og design professionelle i Danmark til nogle inspirerende events og fælles netværk og udvikling.

– UX Meetup er en rigtig god måde at sætte fokus på UX og vores egne kompetencer indenfor feltet. Sammen med TestLab er jeg overbevist, at vi kan skabe nogle spændende arrangementer, som kan inspirere en masse mennesker, der er interesseret i UX og design, siger Simon Lange, der er vores Head of UX & Design.

Testlab har indtil nu afholdt seks UX Meetups. TestLab er en online test selv-platform, hvor du let kan teste prototyper og få feedback fra rigtige brugere gennem hele udviklingsfasen. Den københavnske start-up virksomhed glæder sig over at have os som ny UX Meetup-sponsor, fortæller TestLab Co-founder og CEO, Claus Venlov.

– IMPACT er blandt Skandinaviens førende indenfor digital commerce med store kompetencer indenfor UX og design. Derfor er det rigtig interessant at lave et samarbejde med dem om UX Meetup. Jeg tror, at IMPACT kan være med til at få skabt endnu mere opmærksomhed omkring UX.

Det næste UX Meetup afholdes torsdag den 2. november kl. 9.00 i København. Her er fokus på magt og ansvar i designprocesser og Jeppe Henckel, der ledet designteams i både Danmark og udlandet, kommer og taler om, hvordan for meget fokus på design faktisk kan ende med at skade produkter, processer og virksomheder.

Læs mere om UX Meetup og tilmeld dig her.

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.