Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
lars-holm-byg-navnenyt

Ny solution consultant brænder for hver enkelt kunde

11. august 2017

IMPACT opruster og tilknytter endnu en digital ekspert til deres i forvejen stærke team. Lars Holm Byg er ny Solution Consultant hos IMPACT, og hans opgave bliver at være bindeleddet mellem UX/Design-teamet og de tekniske udviklere. Som Solution Consultant skal han sikre, at IMPACTs kunder får de digitale løsninger, som passer til netop deres behov.

– Der er ikke to kunder, der er ens, og det synes jeg er rigtig spændende. Hver kunde har sine behov, og jeg sætter en ære i at finde den helt rigtige løsning til den enkelte kunde, siger Lars Holm Byg.

Han er uddannet civilingeniør fra Aarhus Universitet og kommer fra et job som projektleder hos BoConcept. Her arbejdede han med digitale projekter og havde ansvaret for, at de kom i mål. Hos IMPACT skal Lars Holm Byg også arbejde med digitale projekter, og han glæder sig til at komme over på konsulentsiden, hvor han kommer til at arbejde med flere forskellige større B2B- og B2C-kunder.

– I IMPACT får jeg mange spændende og forskellige opgaver, og det er et meget inspirerende miljø at være i, fortæller IMPACTs nye Solution Consultant.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at udforme og realisere løsninger til IMPACTs kunder. Her kommer jeg dybt ned i løsningen og skal forstå kundernes behov og oversætte det til tekniske krav og termer til vores udviklere.

I august har IMPACT i alt sagt velkommen til seks nye ansigter, men konsulenthuset er langt fra færdig med oprustningen. Flere digitale eksperter er på vej til IMPACT i den nærmeste fremtid.

Vil du også med på IMPACTs hold? Tjek ledige stillinger her.

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.