Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
webdanmark bliver til IMPACT

webdanmark
bliver til
IMPACT

27. februar 2015

Fra webbureau til ægte digital commerce konsulenthus

Vi er blevet større. Vi er blevet dygtigere. Vi er blevet IMPACT.

Vi har udviklet os markant, og derfor er tiden inde til et navneskifte. Fra webbureau til ægte omnichannel konsulenthus med 55 dedikerede eksperter inden for strategi, platforme dialog/loyalitet, ux og optimering.

“Når vi nu er tunge i det branchespecialiserede og eksempelvis digitalstrategi, hvor kunden optimerer sin forretning, og på e-commerce og kundeloyalitet, så var det gamle navn ikke dækkende. Der var simpelthen et mismatch mellem navnet og det, vi stod for,” fortæller Kasper Holst, CEO til bureaubiz.

Vi er ikke bare blevet dygtigere, men er også vokset – både mandskabsmæssigt og kompetencemæssigt. Det betyder blandt andet, at vi i dag også arbejder med større internationale B2C og B2B digital løsninger og koncepter.

IMPACT

Vi var været kendt som webdanmark siden 1998. Vi har igennem de sidste 17 år hjulpet vores kunder med at udvikle deres digitale forretninger og skabe varige og målbare resultater. Med 100 % skarpt fokus på digital commerce, intelligent digital marketing og strategi er varige og målbare resultater, essensen i vores forretning. Det er dét, vi kalder impact.

Med navneskiftet og en ny visuel identitet får du endnu mere af det, du allerede kender fra dit samarbejde med webdanmark: professionelt og tæt samarbejde med Nordens førende digital commerce-eksperter. Kompetencer, som nu bliver yderligere styrket med det nye navn, flere nye kollegaer og endnu større international erfaring.

Launch-fest

Derfor glæder vi os til d. 27. februar 2015, hvor vi lancerer vores nye navn, identitet og website. Vi kickstarter IMPACT med et brag af en launch-fest på vores hovedkontor i Århus for venner, samarbejdspartnere og kunder. En festlig dag med bobler, seminar med eksterne indlægsholdere, smagsoplevelser fra den anerkendte Martin Ib (MIBevent), reception, flere bobler, øl, DJ, drinks, 150 mennesker fra forskellige brands, retail og den digitale branche.

Stay tuned – vi sørger naturligvis for at forevige dagen. Så hvis du ikke har mulighed for at fejre med os, kan du se frem til en masse lækre billeder her på sitet om ikke så længe.

Program for dagen

  • 12.30 SEMINAR & LUNCH (begrænset antal pladser)

    Spændende indlæg fra Amy Lanigan, Rolf Hay, Hannu Vangsgaard og Kasper Holst.

  • 15.00 RECEPTION (åbent hus)

    Den officielle reception skydes i gang. IMPACT navnet launches med bobler, lækre tapas og sødt.

  • 18.00 PARTY (ved særlig tilmelding)

    Simremad af Martin Ib, DJ, bar, dans og fest. Vi har indrettet huset til fest, og slutter sent.

Spændende seminarer

Dagen kickstartes med et seminar. Vi har udvalgt tre indlægsholdere og venner af huset med ambition, passion og innovativ tilgang til forretning.

amy

Amy Lanigan
VP Client Strategy, Fluid, San Francisco

En af USAs førende e-commerce strateger deler for første gang i Danmark ud af sine erfaringer. The North Face, Google, Levi’s, Coca-Cola, J.C. Penney, m.fl.

rolf

Rolf Hay
Stifter og adm. direktør, HAY

Hvordan er det lykkedes at skabe et
internationalt brand drevet af
ambition og passion?

hannu

Hannu Vangsgaard
Head of digital, Dansk Supermarked

Fra e-commerce til omni-channel i
Dansk Supermarked.

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.