OPLEVELSER OG ROI
ER VORES DNA

Åbne. Målrettede. Sociale. Innovative.
170 passionerede digitale eksperter.

BYGGET PÅ INDSIGTER. DREVET AF GODE OPLEVELSER.
FOKUSERET PÅ RESULTATER.

Virksomheder befinder sig i en virkelighed, hvor digitale forandringer konstant ændrer jeres kunders behov. Ændrer forventningerne til det digitale møde med virksomheden. Der bliver hvert år investeret i at imødekomme de stigende forventninger. Effektivisere processer. Det er her, IMPACT kommer ind i billedet. Vi finder frem til, hvordan investeringerne giver de bedste resultater på bundlinjen.

Digital transformation er vores comfort zone

Vi har i 20 år forfinet vores metode og tilgang til digital transformation. Vi leverer ikke bare en lovende strategi. Gennemtænkt UX. Velfungerende kode. Indbydende design.

Gode købsoplevelser kræver, at vi kommer helt tæt på virksomheden og jeres kunder, så vi kan identificere de reelle udfordringer. Vi kombinerer praktisk erfaring med analytisk indsigt og dyb teknisk ekspertise. Vi sammenligner hard-core data med indsigt i jeres kunders behov. Sammen med jer tegner vi stregerne til visionen for den digitale omstilling og optimering af forretningen.

Forankring i forretningen

Vi implementerer skitserne til visionen i en velegnet platform. Tilføjer og koder særlige komponenter for at skabe den bedste købsoplevelse og et godt flow i forretningen. Men vi slipper ikke her. Fra start til slut engagerer vi de mennesker i virksomheden, som skal arbejde med forandringen på sigt.

Forvent

  • At vi er passionerede og tager ansvar for, at resultaterne afspejler målsætningen.
  • At blive udfordret på dine antagelser og beriget med faglig ekspertise, teknisk snilde og æstetisk sans.
  • At få en samarbejdspartner, der hjælper med at skabe og implementere forandringer i virksomheden og styrker købsoplevelsen.

 

Vi forventer

At I ikke bliver stående på sidelinjen. At I tager aktivt del i forandringsprocessen. Vi tager for givet, at det ikke er os, der har alle svarene. At I stiller spørgsmål og inspirerer os med jeres viden. At I vil den bedste kundeoplevelse. Så skal bundlinjen nok følge med.

 

Mød vores team

Skal du have fat i en af os? Eller vil du gerne vide lidt mere om, hvem der gør hvad i IMPACT?

Innovation og resultater i 20 år

Vi har akkumuleret viden over de sidste to årtier.
En virksomhed skabt af passion for at skabe gode oplevelser, innovation og samspil mellem teknologi og mennesker.

Vi er sociale

Vil du have et blik ind bag kulissen?
Se klip og fraklip fra livet i IMPACT.