Fremtidens
commerce

Vi transformerer vores kunder til
excellent omni-channel commerce. B2B og B2C.
Strategi, design, implementering og optimering.

Vidensførende
i Norden

Vores branchespecialiserede team er markedets førende commercestrateger. Vi er innovative og har branchens skarpeste udviklere og designere. Gennem mere end 20 år har vi opsamlet best practice i vores metode. Vores fokus er klart: Excellente Købsoplevelser. Time-to-market. Og altid ROI.

Vi kender din branche

Vi er en kompetent flok, der repræsenterer en bred vifte af fagområder. Og vi er alle specialister i at hjælpe virksomheder, der, ligesom os, vil den bedst mulige kundeoplevelse. Vi arbejder med både B2B- og B2C-virksomheder inden for fire forskellige brancher.

Sådan arbejder vi

Projektteams

Vi arbejder tværfagligt ud fra en fælles projektmodel. Modellen er udarbejdet i tæt fællesskab mellem strateger, projektledere, udviklere, UX’ere, designere og digitale marketing specialister. Den bygger på vores erfaringer med, hvad der virker, og hvad der skal til for at lykkes i vores projekter.

Alle i IMPACT bidrager kontinuerligt til videreudvikling af modellen, som understøtter vores strategi om hele tiden at sigte mod at blive endnu skarpere, end vi var i går.

Vores
key
partners

Vi samarbejder med markedets stærkeste partnere.