adobe commerce

Byg fleksible commerce-løsninger på en open source-platform.

HVORFOR ADOBE COMMERCE?  

Sammen med Adobe Commerce’s headless platform har vi udforsket og defineret digital commerce i mere end to årtier. Og platformen – den er som skabt til dig, der vil bygge banebrydende løsninger og skabe ekstraordinære købsoplevelser.    

Vi er stolte over at være Adobe Commerce Silver Partner. Mindst lige så stolte er vi over at samarbejde med virksomheder fra alle slags brancher om at udvikle og skabe løsninger, ud over det sædvanlige med Adobe’s platform.    

SKAB MORGENDAGENS COMMERCE  

Da Magento Commerce blev en del af Adobes univers, skabte de sammen den ultimative platform for multichannel commerce-oplevelser. Men hvad indeholder den egentlig?  

Adobe Commerces platform er både nem at bruge og giver samtidig virksomheder en fordel på markedet. Grunden skal blandt andet findes i platformens interface, hvor de enkelte produkter og sider er nemme at opdatere samtidig med, at den muliggør præcis personalisering af content til specifikke målgrupper. Og ikke nok med det: Adobe Commerce er en af de mest alsidige løsninger på markedet, når det kommer til at opfylde kundernes forventninger og behov.     

Adobe Commerce gør det nemt at tjene både B2C- og B2B-kunder med samme platform. Nem integration til backend-systemer, kundekataloger og prislister samt tilgang til forskellige transaktionsmuligheder er bare en håndfuld af de features, der gør deres B2B-platform værdifuld.  

 HEADLESS = FRIHED OG MULIGHEDER  

Adobe Commerces headless infrastruktur er en af platformens mange fordele. Blandt andet fordi front- og backend-arkitekturen er adskilt fra hinanden – og dermed giver udviklere mulighed for at arbejde på den ene del, uden at det har en effekt på den anden. Hvis vi kombinerer det med over 500 Rest og GraphQL muligheder, som Adobe Commerce tilbyder, får du en platform, der ikke findes andre steder. Og det bedste af det hele? Du får komplet fleksibilitet og funktionalitet over alle frontend-lag, dine kunder interagerer med fra én enkelt backend-løsning.    

Ved at tage udgangspunkt i headless infrastruktur, som også kan integreres med andre Adobe-værktøjer og tredjeparts frondend-løsninger, får du stor frihed, uendelige muligheder og tilgængelighed ligegyldigt hvor, du er.  

EN DEL AF ADOBE EXPERIENCE CLOUD 

Adobe Commerce platformen er en integreret del af Adobe Experience Cloud. Og det gør, at alle moderne marketing-teknologier bliver samlet ét sted, hvilket baner vejen for sømløse digitale oplevelser for alle.    

 Adobe Experience Cloud spænder bredt: Fra content- til kampagne-management til digital tilmelding og indsigter i realtid. Hele systemet er ikke kun bundet sammen på kryds og tværs; det er også baseret på samlet data fra en åben, API-baseret platform. Alt sammen for at skabe en gnidningsfri og ligetil oplevelse for kunden.    

Oven i alt det, så anser både Gartner og Forrester Adobe Commerce som en ledende commerce-platform for både B2B og B2C. 

Adobe Commerce er en stærk kandidat til virksomheder, som gerne vil styrke deres digitale forretning. Med et innovativt feature-set og en overflod af 3-partsdata-funktionaliteter er platformen både agil og omfattende. At integrere med Adobe Experience Cloud er det oplagte valg for virksomheder, der er digitalt ambitiøse.

Peter Fynboe SøllingTechnology Director & Partner, IMPACT

5 FORDELE VED ADOBE COMMERCE

1. SKABT TIL AT LEVERE OPLEVELSER
Adobe Commerce er bygget til at skabe gode oplevelser. Med mange forskellige kreative skabeloner og fremragende muligheder for at skræddersy platformen har Adobe Commerce fokus på at bygge brands, der skiller sig ud fra mængden.

2. HEADLESS OG AGIL HELT IND I HJERTET
Adobe Commerce er lavet til at sikre den højest mulige speed-to-market. Samtidig er platformen bygget til at kunne skaleres globalt og supporterer mange forskellige former for virksomhedsstrukturer.

3. UENDELIGE MULIGHEDER
Med Adobe Marketplace har Adobe Commerce et imponerende stort udvalg og adgang til 3-partsdata. Med et stort bagvedliggende community stopper feature-listen aldrig.

4. OPEN-SOURCE BRUGERTILPASNING
Adobe Commerce er stolte af at være tilpasningsdygtige til alle formål. Og det er muligt takket være det community, der sikrer, at Adobe Commerce både er stabilt, billigt og yderst fleksibelt.

5. INTELLIGENT COMMERCE
Uanset om du er på udkig efter en AI-powered motor eller muligheden for at samle data i realtid, er Adobe Commerce løsningen. Platformen øger både CX- og konverteringsraten.

ACCELLERATOR-PROGRAMMET 

Hos IMPACT har vi skabt et accelerator-program. Programmet gør det muligt at få en commerce-platform op at køre og præstere hurtigt. Samtidigt tilbyder vi alle basale features, som du har brug for til at skalere din online virksomhed. 

Vi ved, at time-to-market altid er et vigtigt aspekt i digital commerce. Vi byggede accelerator-programmet, for at virksomheder kan lancere commerce-løsninger hurtigt og med minimum risiko. 

HVORFOR VÆLGE OS SOM DIN ADOBE COMMERCE-PARTNER?  

Med os om bord får du en partner med et dedikeret fokus på både commerce og forretningen. Du får mere end 20 års erfaring med eksekvering og implementering af tech. Kort sagt, så er vi gode til alt fra management consulting og implementering til operations og digital marketing.   

Vores team består af 350+ dygtige konsulenter, designere, udviklere og ligesindede, der glæder sig til at løse dine udfordringer, optimere dine resultater og udfordre dine holdninger.   

Vil du vide mere om Adobe Commerce?

Tag en snak med Peter Fynboe SøllingTechnology Director og partner hos IMPACT.

Peter Fynboe Sølling | IMPACT Team