Commercetools

Giv dit commerce-team uendelige muligheder for at skabe og skalere.

HVORFOR Commercetools? 

Sammen med commercetools booster vi din digitale virksomhed til at kunne håndtere hurtigere time-to-market samtidig med, at du får uendelige muligheder for at skalere.  

 

CLOUD-BASERET OG FLEKSIBEL 

Med commercetools får du først og fremmest fleksibilitet og højere performance. To ting, der er essentielle i ethvert moderne commerce-setup.  

Derudover er platformen cloud-baseret og bygget på en mikroservice-arkitektur. Og hvis du ikke taler tech, kan vi oversætte: Med commercetools får du evnen til hurtigt at kunne tilføje ændringer i dit teknologi-setup uden at skulle rive hele dit IT-system op med roden hver gang. Glæd dig til hurtigere time-to-market for nye produkter OG til at køre test-runs på ny teknologi på samme tid. Egenskaber, der giver dig en fordel på markedet.   

Og det slutter ikke her. commercetools bruger MACH-arkitektur – et sæt på 4 principper, der er med til at skabe de bedste og mest innovative platforme på markedet. 

 

MACH – DIT NYE FAVORITAKRONYM  

Hvis du og dit commerce-team satser på holdbare løsninger på den lange bane, vil du gerne være en del af MACH-klubben. De 4 principper, som MACH består af, vil fremtidssikre dit digitale setup og samtidig sikre skalerbarhed.    

 Hvad MACH betyder?  

  • Mikroservice-baseret muliggør uafhængig udvikling, implementering og håndtering af individuelle features og funktioner i din virksomhed.   
  • API-first gør det nemt at kombinere flere applikationer og services.   
  • Cloud-baseret gør, at du kan opnå det fulde potentiale af din løsning og eliminere det konstante behov for selv at håndtere opgraderinger. 
  • Headless betyder uafhængighed fra andre platforme og giver design- og front-end-frihed.   

Og der er mere. Den headless infrastruktur kan nemt samarbejde med andre Adobe-værktøjer og frontend-løsninger. Med commercetools får dine kunder tilgængelige, ekstraordinære og uforstyrrede oplevelser – hvor som helst, når som helst. 

 

EN OMNICHANNEL-FAVORIT AF EN GRUND  

commercetools tilbyder et stort udvalg af integrationer, der gør det nemt at skabe omnichannel-oplevelser for dine kunder. Det spiller ingen rolle, om dine digitale hylder er pakket med læg-i-kurv-varer eller click-and-collect-løsninger. Intet produkt og ingen branche er for kompleks til commercetools.     

Derudover får du en række ekstraordinære features, når vi snakker produktdata, priser og rabatter. Og dit commerce team? De vil, så let som ingenting, være i stand til at tilpasse og ændre produktinformation og rette priser for kampagner og det, der ligner. Med commercetools siger du velkommen til en fleksibel platform, der både tilgodeser dit team og dine kunder. 

Om dine digitale hylder er pakket med læg-i-kurv-varer eller click-and-collect-løsninger spiller ingen rolle. Intet produkt og ingen branche er for kompleks til commercetools.

Mikkel StærkTechnology Director, IMPACT

5 fordele ved commercetools

1. EN FRONTLØBER INDEN FOR HEADLESS
Med en fuldstændig adskilt front-end kundeoplevelse og back-end logik får du kreativ frihed til at designe brugerinterfaces og integrere dem til andre kanaler og enheder.

Og bare rolig. Du behøver ikke at udskifte det CMS-system, du har og holder af. Med commercetools kan du beholde det tech-fundament, der hjælper dig med at holde din digitale virksomhed kørende.

2. MINDRE MONOLIT, MERE MACH
Den cloud-baserede platform – der er bygget på og kørt fra skyen – sikrer hurtigere ydeevne end nogensinde før. Hvis langsom performance, mangel på skalerbarhed og datasikkerhed hører til dine daglige bekymringer, bliver du glad for MACH: En Mikroservice-baseret, API-first, Cloud-baseret og Headless platform.

3. FLEKSIBEL OG SKALERBAR
En headless platform giver hurtigere time-to-market – både når det kommer til at opskalere trafik såvel som til at udvide til nye markeder. Denne fleksible og mindre tidskrævende tilgang er understøttet af commercetools’ valg om at konfigurere i stedet for at kode.

4. B2B, B2C OG OMNI-TILPASSET
Du kigger på en meget fleksibel commerce-logik, der sikrer en platform, som fungerer sømløst i både en B2B- og B2C-kontekst. Ligegyldigt hvem du sælger til og om du sælger online, offline eller begge dele, så har commercetools de redskaber, der skal til.

5. GLEM ALT OM VEDLIGEHOLD
Lad commercetools gøre det beskidte arbejde. Mens de sørger for ikke mindre end 500 automatiske opdateringer årligt af din platform, kan du læne dig tilbage, spare tid og penge på vedligehold og fokusere på det, der er vigtigt for din virksomhed.

Også priserne er gennemskuelige med commercetools. Det er nemlig kun licensen, du skal betale for. Med commercetools er der ingen overraskelser – kun uendelig frihed.

HVORFOR VÆLGE OS SOM DIN COMMERCETOOLS-PARTNER?  

Med os om bord får du en partner med et dedikeret fokus på både commerce og forretningen. Du får mere end 20 års erfaring med eksekvering og implementering af tech. Kort sagt, så er vi gode til alt fra management consulting og implementering til operations og digital marketing.   

Vores team består af 350+ dygtige konsulenter, designere, udviklere og ligesindede, der glæder sig til at løse dine udfordringer, optimere dine resultater og udfordre dine holdninger. 

Vil du vide mere om commercetools?

Tag en snak med Mikkel StærkTechnology Director hos IMPACT.