Digital marketing
forløs dit fulde forretningspotentiale

Med udgangspunkt i data hjælper vi dig med at forstå, planlægge og eksekvere dine marketingaktiviteter for at skabe mest mulig top- og bundlinje.

Data gør dig relevant

Annoncebudgetterne til digital markedsføring har aldrig været højere. Men annoncegenkendelse har aldrig være lavere. Vi bliver hver dag bombarderet med ligegyldige, intetsigende annoncering, og forbrugerne higer efter relevant, nærværende kommunikation fra brands.

For at levere relevant, nærværende interaktion og bygge stærke kunderelationer og gode købsoplevelser, skal du først og fremmest imødekomme dine kunders behov. Derfor tilhører fremtiden dem, der via data kan forstå deres marked. Deres kunder. Og deres kunders behov. Bedre end deres konkurrenter, så de kan levere den mest relevante kommunikation. Til de mest profitable kunder. Til den lavest mulige pris.

Vi har gennem mange år arbejdet med at styrke vores digitale marketing-initiativer. Samarbejdet med IMPACT har været yderst vellykket og har givet yderst tilfredsstillende resultater.

Brian BørstingCorporate Marketing & E-commerce Manager, PWT Group

IMPACT EXTEND

Vi giver svar på de svære spørgsmål. Hvad er et medlem af din kundeklub værd? Og hvordan kan vi øge værdien af det enkelte medlem? Skal vi skrue op for annoncerne på Google? På Facebook? På hvilke kanaler opnår vi vores mål bedst? Det er forskelligt fra forretning til forretning. Og det afhænger af målsætningen.

Vi har etableret et specialiseret selskab med fokus på dyb analytics og BI-forståelse, som omsættes til strategier og eksekvering. Til enheden har vi søgt og fundet de skarpeste data-scientists og marketing strateger, som hjælper vores kunder med at omstille deres marketing og øge top og bundlinje.

Vi er et team af specialister indenfor vores felt, og vi brænder for at skabe målbare resultater for din forretning. Men kun gennem et tæt samarbejde opnår vi det fulde udbytte.

Thomas Høgsbro-RodeCEO, IMPACT Extend

Vi favner hele forretningen

Digital marketing er for os ikke kun et spørgsmål om kliks, køb og kunder. Vi favner hele forretningen og optimerer hele organisationen. Og vi samarbejder med dig for at nå vores mål. Vi udvikler din forretning. Både internt og eksternt. Vi er specialister i commerce, AdWords, SEO, CRO, Facebook, Marketing Automation, Dialog og Loyalitet. Og tænker marketing sammen med den digitale platform og den fysiske butik. Forretningsforståelsen og samarbejdet på tværs er afgørende for, at vi sammen kan skabe gode resultater.

Udvlagte brands som vi har hjulpet med digital marketing

Digital marketing services:

Vi arbejder med en bred vifte af områder i digital marketing men nogle af de mest anvendte er:

Data konsolidering/DMP
Digital Marketing Business Intelligence
Digital Marketing Strategi
Digital Marketing Eksekvering
Marketing Automation
Lead Generering
Data Cockpits
Digital Go-to-market strategier

Vil du vide mere om Impact Extend?

Kontakt Torben, han brænder for at fortælle dig meget mere om IMPACT Extend.

Torben Vejen | IMPACT Team