Inriver
Effektiv styring af produktinformationer

Vi er inriver Platinum Partner og klar til at hjælpe dig med implementeringen af et inriver PIM-system.

Overblik. Overskuelighed.
Over alle produkter.

Når du har mange produkter, har du også mange produktinformationer. Det skaber et behov for overblik. Et produkthåndteringssystem (PIM) samler alle informationer om produkter på ét sted. På den måde bliver det let at overskue produkthierarkiet. Produktrelationer. Produktbeskrivelser. Produktattributter. Og sprogoversættelser. Uanset hvor mange produkter I tilbyder jeres kunder. Et PIM-system giver én sandhed om produktet på tværs af alle kanaler.

Vi blev i foråret 2019 kåret til inriver Partner of the Year 2020 for andet år i træk.

Udvalgte brands som vi har hjulpet med inRiver-implementering

Omnichannel starter med PIM

inriver er markedets førende PIM-system. Systemet har effektive workflows. Det er brugervenligt. Det er integrerbart. Og det har et rigt featureset. Alt sammen forkorter time-to-markedet og danner fundamentet for at skabe gode brugeroplevelser.

Med overblikket over jeres produkter kan I skabe relevant og personaliseret content til jeres kunder og spare tid, når I skal markedsføre jeres produkter. Uanset om det er fysisk eller digitalt. Den gode omnichannel-oplevelser starter med PIM.

Ved altid at tage en holistisk og strategisk indgang til PIM-projekter sikrer vi, at du altid får den bedst mulige løsning. Ved at bruge vores erfaring og industrielle indsigt sikrer vi, at du høster alle fordelene – hver gang!

Sune Rasmussen, Manager Master Data PIM
Sune RasmussenManager, Master Data & PIM
Jeres kunder. Vores fokus

Vi har jeres forretning og jeres kunder i baghovedet, når vi implementerer jeres PIM-system. Vi arbejder forretnings- og procesfokuseret, og vi tager en holistisk tilgang til PIM-projekter. Vi sikrer, at systemet opfylder jeres behov og matcher jeres hverdag. Derfor holder vi altid jer tæt på arbejdet, så I har fuld forståelse for løsningsvalg og indsigt i muligheder og begrænsninger. Et tæt samarbejde gør, at vi kan eksekvere på det, der har betydning for jer og jeres fremtid.

Vores ambitionsniveau er højt. IMPACT er specialister i digital commerce og i at hjælpe handelsvirksomheder og er dermed den oplagte samarbejdspartner for os

Martin PihlHead of Marketing & E-commerce, Silvan

Skal vi hjælpe dig med PIM?

Vi er inriver Platinum Partner og klar til at hjælpe dig med implementeringen af et inriver PIM-system. Tag fat i Sune, hvis du vil vide mere om inriver.

 

Sune Rasmussen, Manager Master Data PIM