Platform, PIM, Apps & Cloud Commerce

Gennem de seneste 20 år har vi hjulpet nogle af Skandinaviens førende virksomheder med at udvikle og implementere deres digitale forretning på førende platforme.

Vi samarbejder med markedets stærkeste partnere

Vores varemærke er at udnytte teknologien til at skabe resultater.

Kombinationen af de bedste udviklere og dyb forståelse digital commerce sikrer markedsledende teknisk kvalitet og løsninger, der presser teknologien til det yderste.

Vi arbejder primært med Sitecore, Episerver, Umbraco, Salesforce Commerce Cloud, Salesforce B2B Commerce Cloud, inriver, Newstore og Stibo Systems.

WEBINAR: SALESFORCE FOR B2B - REASONS TO INVEST AND HOW TO GET A QUICK START

Reduceret risiko, faste priser og en hurtig implementering. Hør hvorfor flere store SkandinaviskeB2B virksomheder skifter til Salesforce B2B Commerce Cloud. Klik her.

PROCESSEN ER AGIL. INVOLVERENDE. EFFEKTIV.

Vi bygger platformen med øje for løbende optimeringer. Vi er åbne for ændringer undervejs. Når et element af den samlede løsning er nogenlunde færdigt, lader vi jer teste det. De mange tests, korte iterationer og hyppig replanlægning giver kontinuerlig forbedring og høj kvalitet. I er naturligvis dybt involverede og med til at beslutte, hvis en ny retning skal defineres. Vi ved af erfaring, at jeres krav ændrer sig undervejs. Og det er vi klar til at imødekomme. Vores fornemmeste opgave er, at det endelige resultat møder både jeres forretningsmæssige behov og slutkundernes forventninger.

Med vores B2B-commerce-platform har vi skabt et unikt grundlag for at kunne skalere og sikre en best-in-class købsoplevelse. Vi kan nu interagere med og understøtte vores forhandlere i hele deres proces fra inspiration til køb, service/delivery og genkøb.

Mette LangkildeHead of Marketing & E-commerce, HAY

Alt for perfekt performance

I alt hvad vi laver, har vi tanke på performance. Alt i platformen er konsekvent konstrueret til at give den bedste købsoplevelse. Hver gang. Vi finjusterer løsningen med rich snippets, reducering af netværkskald samt indhold, der tilgodeser mennesker og maskiner. Alle de små detaljer bliver optimeret. Det kan måles på konverteringen.

Frontend på flere platforme

Vi udvikler både backend og frontend, og hos os er frontend-udviklingen afkoblet fra backend-udviklingen. Det gør, at vores frontend understøtter flere platforme. Vores fokus er på, at platformen udnytter de nyeste muligheder som eksempelvis offline-håndtering, webpush og måske endda Web Bluetooth. Sådan skaber vi fremtidssikrede og robuste webplatforme. Altid med øje for jeres behov i alle projekter.

Vi er passionerede og fokuserede på at skabe de bedste oplevelser for jeres kunder. Kvalitet kendetegner det, vi laver, og derfor er vi først tilfredse, når I og jeres kunder er glade for platformen.

Peter Fynboe SøllingDirector, Technology
Vi arbejder med jer -Ikke for jer

Virksomheder kommer til os, fordi de har brug for en samarbejdspartner. Ikke en leverandør. Hos IMPACT får I høj faglig ekspertise og forretningsforståelse. Sammen med jer løser vi de digitale udfordringer, I står overfor. Lægger I et projekt hos os, er det i passionerede hænder, der involverer jer gennem alle projektets faser.

Innovation og nyeste teknologier

I IMPACT afprøves og testes de nyeste teknologier til at understøtte unikke købsoplevelser der kan performe i global skala. Vores arkitekter og udviklere har hver måned tid til at afprøve og sikre, at vi er på forkant. Dette gør, at vi kan rådgive på højeste niveau og kan inddrage de rette teknologier til ethvert behov. Herunder er præsenteret et udsnit af teknologier og tools vi har dyb kompetence på.

PIM - PRODUCT INFORMATION MANAGEMENT

Uendelige mængder produktdata, krævende vedligehold og besværlig kanaldistribution. Argumenterne for at strukturere håndtering af jeres produktdata er mange, og med et PIM-system skaber I både overblik og styrker brugbarheden af jeres produktdata. Systemet samler al information om produkter på ét sted. Så bliver det let at overskue produkthierarkier, -relationer, -beskrivelser, -attributter, sprogoversættelser, uanset hvor mange produkter I tilbyder jeres kunder. Én sandhed om produktet på tværs af kanaler.

Commerce apps

Mere end 50% af den danske befolkning shopper på mobilen. Globalt set forventes det, at salget gennem mobile devices rammer mere end 20 milliarder kroner i 2021. Mobil e-commerce og e-commerce apps på et højt brugervenligt niveau bliver afgørende, uanset om din virksomhed opererer på B2B- eller B2C-markedet.

En succesfuld app bygger på en grundig foranalyse og brugeranalyse samt et klart defineret hovedformål: Hvilke problemer skal app’en løse for dig og dine kunder?

Derefter er det vigtigt at app’en udvikles af et stærkt UX & Design-team. App’en skal ikke bare se flot ud, men skal løse problemet for dine kunder og medarbejdere på effektiv og brugervenlig manér.

Order Management System

Et Order Management System (OMS) binder dine salgskanaler sammen, så alle ordrer bliver håndteret i ét system. Offline og Online smelter sammen, så du kan sælge produkter, følge ordrer, ajourføre varebeholdningen og håndtere returneringer problemfrit på tværs af kanaler.

Et OMS er grundlaget for en gnidningsfri købsoplevelse. Det reducerer omkostninger, giver dig den seneste status på ordrer og sikrer hurtigere time-to-market.

Microservice arkitektur

Microservice arkitektur er en softwarearkitektur, som er opbygget af enkeltstående services med selvstændige API’er. Tilsammen udgør det en komplet software-løsning.

Hver microservice har ansvaret for sit eget forretningsområde og kan håndtere flere forretningsområder og applikationer, som bruger forskellige teknologier.

Microservice arkitektur minimerer omkostninger, gør det let at skalere hurtigt, øger effektiviteten, skaber sikker performance og en fremtidssikret arkitektur samt en agil forretning.

brand experience

Vil du vide mere?

Hvis du savner sparring eller inspiration til valg af platform, så tag fat i Troels.

Troels Haugstrup | IMPACT Team