Commerce platforme
Motoren bag dit salg

Gennem de seneste 20 år har vi hjulpet nogle af Skandinaviens førende virksomheder med at udvikle og implementere deres digitale forretning på førende platforme.

Vi gør komplekst konkret

Vi bygger robuste løsninger, der kan automatisere processer. Vores løsninger understøtter hele produktet gennem alle faser i produkthåndteringen. Fra lagerstyring. Salg. Levering. Returnering. Til produktet udgår af sortimentet. Vi bygger unikke komponenter til platformene, så både jeres behov og jeres kunders behov bliver opfyldt. Kvalitet er et nøgleord i vores kodearbejde. Vi sørger for, at platformen kan følge med, når forventninger stiger. Behov ændrer sig. Nye markeder åbner sig.

Rasmus Bøgelund Christiansen is a google analytics expert
Impact use Salesforce to create commerce

Vi samarbejder med markedets stærkeste partnere

Vores varemærke er at udnytte teknologien til at skabe resultater.

Kombinationen af de bedste udviklere og dyb forståelse digital commerce sikrer markedsledende teknisk kvalitet og løsninger, der presser teknologien til det yderste.

Vi arbejder primært med Sitecore, Episerver, Umbraco, Salesforce Commerce Cloud, Salesforce B2B Commerce Cloud, inRiver, Newstore og Stibo Systems.

PROCESSEN ER AGIL. INVOLVERENDE. EFFEKTIV.

Vi bygger platformen med øje for løbende optimeringer. Vi er åbne for ændringer undervejs. Når et element af den samlede løsning er nogenlunde færdigt, lader vi jer teste det. De mange tests, korte iterationer og hyppig replanlægning giver kontinuerlig forbedring og høj kvalitet. I er naturligvis dybt involverede og med til at beslutte, hvis en ny retning skal defineres. Vi ved af erfaring, at jeres krav ændrer sig undervejs. Og det er vi klar til at imødekomme. Vores fornemmeste opgave er, at det endelige resultat møder både jeres forretningsmæssige behov og slutkundernes forventninger.

Med vores B2B-commerce-platform har vi skabt et unikt grundlag for at kunne skalere og sikre en best-in-class købsoplevelse. Vi kan nu interagere med og understøtte vores forhandlere i hele deres proces fra inspiration til køb, service/delivery og genkøb.

Mette LangkildeHead of Marketing & E-commerce, HAY

Alt for perfekt performance

I alt hvad vi laver, har vi tanke på performance. Alt i platformen er konsekvent konstrueret til at give den bedste købsoplevelse. Hver gang. Vi finjusterer løsningen med rich snippets, reducering af netværkskald samt indhold, der tilgodeser mennesker og maskiner. Alle de små detaljer bliver optimeret. Det kan måles på konverteringen.

Frontend på flere platforme

Vi udvikler både backend og frontend, og hos os er frontend-udviklingen afkoblet fra backend-udviklingen. Det gør, at vores frontend understøtter flere platforme. Vores fokus er på, at platformen udnytter de nyeste muligheder som eksempelvis offline-håndtering, webpush og måske endda Web Bluetooth. Sådan skaber vi fremtidssikrede og robuste webplatforme. Altid med øje for jeres behov i alle projekter.

Vi er passionerede og fokuserede på at skabe de bedste oplevelser for jeres kunder. Kvalitet kendetegner det, vi laver, og derfor er vi først tilfredse, når I og jeres kunder er glade for platformen.

Sarah Mørch Svendsen is head of cloud and Technology Alliances at IMPACT
Sarah Mørch SvendsenHead of Cloud and Technology Alliances
Vi arbejder med jer -Ikke for jer

Virksomheder kommer til os, fordi de har brug for en samarbejdspartner. Ikke en leverandør. Hos IMPACT får I høj faglig ekspertise og forretningsforståelse. Sammen med jer løser vi de digitale udfordringer, I står overfor. Lægger I et projekt hos os, er det i passionerede hænder, der involverer jer gennem alle projektets faser.

Innovation og nyeste teknologier

I IMPACT afprøves og testes de nyeste teknologier til at understøtte unikke købsoplevelser der kan performe i global skala. Vores arkitekter og udviklere har hver måned tid til at afprøve og sikre, at vi er på forkant. Dette gør, at vi kan rådgive på højeste niveau og kan inddrage de rette teknologier til ethvert behov. Herunder er præsenteret et udsnit af teknologier og tools vi har dyb kompetence på.

PIM - PRODUCT INFORMATION MANAGEMENT

Uendelige mængder produktdata, krævende vedligehold og besværlig kanaldistribution. Argumenterne for at strukturere håndtering af jeres produktdata er mange, og med et PIM-system skaber I både overblik og styrker brugbarheden af jeres produktdata. Systemet samler al information om produkter på ét sted. Så bliver det let at overskue produkthierarkier, -relationer, -beskrivelser, -attributter, sprogoversættelser, uanset hvor mange produkter I tilbyder jeres kunder. Én sandhed om produktet på tværs af kanaler.

Vil du vide mere?

Hvis du savner sparring eller inspiration til valg af platform, så tag fat i Troels.

Troels Haugstrup | IMPACT Team