NewStore
Mobil POS
og OMS

IMPACT er implementeringspartner på NewStore og kan hjælpe dig med at forbinde alle dine touchpoints i én app. Det giver dine kunder en sømløs købsoplevelse.

IMPACT er NewStore implementeringspartner

IMPACT er blandt de første implementeringspartnere i Europa, der har lanceret en NewStore-løsning, og vi kan også hjælpe dig med at skabe morgendagens købsoplevelse.

Vi tager hånd om integrationerne og sikrer, at din data smelter sammen på tværs af kanaler og spiller sammen med dine andre systemer.

Med NewStore bliver købsoplevelsen mobil. Kundedata, lagerstatus og kasseapparatet er samlet i en app, så du kan betjene kunderne fra en iPhone, hvor som helst i butikken og se lager på tværs af lokationer.

Uanset om en kunde vil returnere en vare eller kende størrelsen på den kjole, hun købte sidst, er oplysningerne kun et par tast på telefonen væk. NewStore integrerer digitalt point-of-sales og order management, og giver personalet mulighed for at se ordrehistorik fra hele rejsen på tværs af kanaler og klarer returneringen med mobil eller tablet som eneste redskab.

NewStore logo IMPACT

Omnichannel-as-a-Service

NewStore er en omnichannel-platform, som smelter online og fysiske butikker sammen på helt nye måder. I stedet for at online og fysik butik fungerer som to selvstændige enheder, samler NewStore de to kanaler sammen, så du kun har én B2C-kanal. Det giver dig et bedre overblik over, hvordan dine kunder rent faktisk handler.

Features som endless aisle, mobile checkout og ship from store gør det lettere at skabe gode købsoplevelser, og skulle en vare være udsolgt, kan du se dine andre butikkers lagre og købe varen der for kunden. Det hele bliver samlet i én ordre med én transaktion.

Lagerstyring i realtid

NewStore består af to apps – en kundevendt og en som holder styr på varebeholdning i realtid. Med back-office-funktioner kan personalet opdatere butikkens varebeholdning lynhurtigt ved at koble en scanner til telefonen og scanne stregkoderne på kasserne med nye varer.

NewStore er et åbent system, dvs. det har API’er til rådighed for alle forretningslogikker, hvilket gør det nemt at integrere med andre systemer.

Erfaren grundlægger

Selvom NewStore kun har få år på bagen, er manden bag særdeles erfaren. Stephan Schambach, grundlæggeren af NewStore, har tidligere udviklet Demandware, som i dag er kendt som Salesforce Commerce Cloud.

Derfor er vi i IMPACT også stolte af være NewStore implementeringspartner og live med en af de første løsninger i Europa.

GANNI unified commerce
Ganni har sammen med IMPACT implementeret NewStore
Ganni, NewStore og IMPACT

Vil du vide mere om
NewStore?

Troels Haugstrup | IMPACT Team