Product information Management (PIM)

Product Information Management (PIM): Få struktur på dine produktdata og opnå en strategisk fordel.

Hvad er et product infomation management (PIM)?

Et PIM-system skaber overblik og styrker brugbarheden af produktdata. Systemet samler al information om produkter på ét sted.

Med PIM bliver det let at overskue produkthierarkier, -relationer, -beskrivelser, -attributter, sprogoversættelser, uanset hvor mange produkter I tilbyder jeres kunder. Én sandhed om produktet på tværs af kanaler.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Webinar: Speed up digital and boost sales

Kom bagom cases som Abena, Hay og Fleggaards PIM setup og hør, hvordan de udnytter deres produktdata til at optimere processer. Læs mere her.

FORDELE VED ET PIM-SYSTEM?

Et succesfuldt implementeret PIM-system har positiv indvirkning på både top- og bundlinje.

Med struktureret data kan du være effektivt til stede på flere markeder, på flere kanaler, på flere sprog og med et større produktudbud.

Et PIM-system hjælper dig med at komme manuelle og personafhængige processer til livs. Det øger effektiviteten, giver hurtigere time-to-market på nye produkter og øger kvaliteten af jeres data og processer.

Valg af PIM partner

sådan KOMMER DU I GANG MED PIM

Et succesfuldt PIM-projekt afhænger af grundigt forarbejde. Data og processer skal være struktureret på en hensigtsmæssig måde fra start.

Det er afgørende, at du starter med at få overblik over, hvordan data skabes, beriges og generelt flyder i jeres organisation og systemer.

LÆS OGSÅ: Produktdata har aldrig været vigtigere.

Hos IMPACT angriber vi typisk PIM-projekter i en fire-fase tilgang:

  • Analyse
  • Implementering
  • Transition
  • Roll-out

Vi hjælper med den strategisk afgørende sparring i analysefasen, så du får analyseret grundigt, truffet de rigtige beslutninger og får gennemført tiltag, der sikrer det bedst mulige fundament for en succesfuld PIM-implementering.

Vi hjælper med at definere den projekt- og proces-organisation, der skal drive PIM i jeres virksomhed.

Hvis du har in-house-udvikler-teams, fungerer vi som sparringspartner, så alt forløber hensigtsmæssigt.

IMPACT er inriver plantinum partner

IMPACT er inriver Platinum Partner. I 2019 og 2020 blev vi kåret som inriver Partner of the year.

Det betyder, at vi via vores indsigt fra tidligere implementeringer hos vores kunder, kan give dig den optimale sparring på valg, opsætning, implementering af PIM-systemer.

Se vores PIM-cases her: Abena, HAY og Carl Hansen og Søn

Impact fik prisen som pim nRiver partner of the year 2018

IMPACTs strength is their ability to work with complex organisations and challenging projects, while securing great results for the customers.

Jesper LarsenVice President, partner i inriver

Brands vi har hjulpet med PIM

Omnichannel starter med PIM

Et PIM-system er en nødvendighed for at give kunderne en god omnichannel oplevelse. Det giver kunderne den information om produkterne, de har brug for.

Med struktureret overblik over produkter og produktdata kan du skabe relevant og personaliseret content til kunder og spare tid, når du skal markedsføre jeres produkter.

Ved altid at tage en holistisk og strategisk indgang til PIM-projekter sikrer vi, at I altid får den bedst mulige løsning. Vores erfaring og industrielle indsigt sikrer, at I høster alle fordelene – hver gang!

Sune Rasmussen, Manager Master Data PIM
Sune RasmussenManager, Master Data & PIM

SKAL VI HJÆLPE DIG MED PIM?

Står din organisation over for et PIM-projekt, og kunne du godt tænke dig sparring på dine overvejelser, inden I går i gang?

Så hiv fat I os. vi har mange års erfaring med Product Information Management samt nogle af Danmarks dygtigste konsulenter inden for feltet.

Skal vi hjælpe dig med PIM?

Tag fat i Sune Rasmussen, Manager, Master Data & PIM, hvis du har brug for rådgivning, sparring eller hjælp til implementering af et Product Information Management System.

Sune Rasmussen, Manager Master Data PIM