Product information Management (PIM)

Product Information Management (PIM): Få struktur på dine produktdata og opnå en strategisk fordel. Se alt om PIM-systemer her

Hvad indeholder et PIM-system?

Et PIM-system skaber overblik og styrker brugbarheden af produktdata. Systemet samler al information om produkter på ét sted. Så det bliver let at overskue produkthierarkier, -relationer, -beskrivelser, -attributter, sprogoversættelser, uanset hvor mange produkter I tilbyder jeres kunder. Én sandhed om produktet på tværs af kanaler.

Webinar: Speed up digital and boost sales

Kom bagom cases som Abena, Hay og Fleggaards PIM setup og hør, hvordan de udnytter deres produktdata til at optimere processer. Læs mere her.

FORDELE VED ET PIM-SYSTEM?

Et succesfuldt implementeret PIM-system har positiv indvirkning på både top- og bundlinje. I forhold til salg og øget omsætning kan I med styr på jeres data være effektivt til stede på flere markeder, i flere kanaler, på flere sprog og med et større produktudbud.

I forhold til bundlinjen kan I komme en masse manuelle og personafhængige processer til livs, der øger effektiviteten, mindsker time-to-market på nye produkter og øger kvaliteten af jeres data og processer. Alt sammen noget, der giver konkrete besparelser og værdi.

HVORDAN KOMMER DU I GANG MED PIM?

Et succesfuldt PIM-projekt afhænger af grundigt forarbejde. Data og processer skal være struktureret på en hensigtsmæssig måde fra start, og derfor er det afgørende, at I starter med at danne jer et overblik over, hvordan data skabes, beriges og generelt flyder i jeres organisation og systemer.

Læs også vores blogindlæg, der berører fem vigtige punkter og klæder dig på til PIM.

Hos IMPACT angriber vi typisk PIM-projekter i en fire-fase tilgang: Analyse, implementering, transition og roll-out.

Vi hjælper jer med den strategisk afgørende sparring i analysefasen, så I får analyseret grundigt, truffet de rigtige beslutninger og får gennemført tiltag, der sikrer det bedst mulige fundament for en succesfuld PIM-implementering – helt fra start.

For mange af vores kunder gælder det desuden, at vi hjælper med at definere den projekt- og proces-organisation, der både i forhold til implementering og efter go-live, skal drive PIM i jeres virksomhed.

I forbindelse med transition og implementering er det typisk vores udviklere, der står for det tekniske, men i de tilfælde, hvor kunden selv har in-house-udvikler-teams, fungerer vi som sparringspartner, så alt forløber hensigtsmæssigt.

IMPACT er inRiver Platinum Partner, og det betyder, at vi via vores indsigt fra tidligere implementeringer hos vores kunder, kan give jer den optimale sparring på valg, opsætning, implementering af PIM-systemer. Således at I får flest mulige fordele ud af systemet.

Se vores PIM-cases her: Abena, HAY og Carl Hansen og Søn

Brands vi har hjulpet med PIM

SKAL VI HJÆLPE DIG MED PIM?

Står din organisation over for et PIM-projekt, og kunne du godt tænke dig sparring på dine overvejelser, inden I går i gang? Eller tænker I allerede, at PIM er det næste naturlige skridt for jer, men mangler nogen, der kan hjælpe jer med at komme succesfuldt i mål? Så hiv fat I os, vi har mange års erfaring med Product Information Management samt nogle af Danmarks dygtigste konsulenter inden for feltet.

Ved altid at tage en holistisk og strategisk indgang til PIM-projekter sikrer vi, at I altid får den bedst mulige løsning. Vores erfaring og industrielle indsigt sikrer, at I høster alle fordelene – hver gang!

Sune Rasmussen, Manager Master Data PIM
Sune RasmussenManager, Master Data & PIM

Skal vi hjælpe dig med PIM?

Tag fat i Sune Rasmussen, Manager, Master Data & PIM, hvis du har brug for rådgivning, sparring eller hjælp til implementering af et Product Information Management System.

Sune Rasmussen, Manager Master Data PIM