Umbraco
CMS og Cloud

IMPACT er Gold Partner, Cloud Powerhouse Partner og vinder af Umbraco Award 2020.

IMPACT er Umbraco Gold Partner

Med Umbraco CMS får du en brugervenlig redaktøroplevelse, som gør det let at styre content på tværs af kanaler. Du behøver ikke have dyb teknisk forståelse for at kunne redigere og opdatere indholdet på din webshop, i apps og på shop displays på samme tid, fordi editoren er lavet, så hr. og fru Danmark kan bruge den. Med Umbraco CMS kan du let have en omnichannel-tilgang til dit content.

Som en af de få, der laver enterprise commerce i stor skala, kan vi hjælpe dig med at skabe et content management system, der er intuitivt at arbejde i og let kan skaleres.

Vinder af Umbraco Award

Løsningen for Nic. Christiansen vandt prisen for Best Editing Experience til Umbraco Award 2020. Juryen beskrev løsningen med ét ord: “Perfection”. Klik her for at se Nic. Christansens løsning i aktion.

Skoringen var blandt finalisterne i prisen for Best Cloud Solution til Umbraco Award 2020. Klik her for at se Skoringens løsning i aktion.

Let at vedligeholde

Ved at hoste Umbraco CMS i Umbraco Cloud samler du driften i skyen hos Microsoft Azure, som tager sig af sikkerheden. Det gør det let at vedligeholde og giver dig tid til at lave alt det ’sjove’. Med Umbraco Cloud kan du migrere kode og data frem og tilbage, og du kan hive al data ned, så både udviklere og redaktører kan lave større ændringer, uden det påvirker den aktive side.

Open source og stort community.

Umbraco er det mest udbredte .NET CMS i verden og adskiller sig fra mange andre platforme ved at være open source. Derved betaler du ikke licens, men til gengæld er Umbracos kildekoder åbne. Umbraco har et stort community af udviklere, som vil gøre alt for hurtigt at lukke et hul, hvis sådan et skulle opstå.

Med et open-standards udviklingsmiljø og et rigt økosystem af teknologi-partnere er I sikret kontinuerlig optimering af platformen. Alt sammen håndteret ’i skyen’.

impact er umbraco cloud powerhouse

Udvalgte kunder IMPACT har hjulpet på Umbraco løsninger

Skal vi hjælpe dig med Umbraco?

Så tag fat i Troels. Han kan fortælle meget mere om mulighederne.

Troels Haugstrup | IMPACT Team