Raptor Services
CDP & personaliserede
kundeoplevelser
i verdensklasse

Som Raptor Guld Partner kan IMPACT hjælpe dig med at implementere Raptor CDP og personaliseringsmotor og skabe stærke omnichannel-oplevelser gennem hele kunderejsen.

Raptor Services er en markedsledende udbyder inden for Personalisering og Customer Data Platform (CDP). Raptors løsninger gør det muligt for brands at genkende brugernes adfærd på tværs af kanaler, tilbyde personlige anbefalinger og aktivere data i alle deres kanaler.

I 2020 vandt Raptor og IMPACT sammen bronze ved Danish Digital Awards for den personaliserede commerce oplevelse, vi har skabt for Bog & idé. Sammen har Raptor og IMPACT 15+ kunder.

Gør købsoplevelsen personlig og relevant

Raptors intelligente personaliseringsmotor indsamler og genkender informationer om den enkelte kundes adfærd på tværs af kanaler og både online og offline.

Det gør det muligt at eksponere produkter automatisk, give personlige anbefalinger og inspirere til køb baseret på brugeradfærd på tværs af platforme og kanaler. Raptor øger kundeoplevelsen og omsætningen, i takt med tilbuddene bliver mere relevante for den enkelte kunde.

Både B2B- og B2C-virksomheder kan øge konverteringer, average basket size og genkøbsrater med Raptor.

Realtime personlige anbefalinger

Machine learning algoritme er rygraden i Raptors personaliseringssoftware, hvor brugerdata trackes på tværs af platforme og datapunkter. Alt fra klikstrøms- og adfærdsdata fra web, annonceringspræferencer, email og ikke mindst POS-data fra de fysiske butikker bliver samlet.

Machine learning identificerer mønstre og trends i hver kundes adfærd, som derefter matches med relevant content og produkter. Kundedata raffineres konstant af AI’en ved hjælp af ny data, der strømmer ind, og som sammenholdes med den samlede mængde data fra alle kunder.

For at sikre, at enhver online interaktion er så personlig som mulig, beregnes enhver anbefaling af Raptors AI i realtid, hvilket betyder, at kundens egne beslutninger er med til at forme deres individuelle kunderejse.

Raptors personaliseringsmotor har haft stor betydning for Bog & idé. De kunder, som interagerer med Raptors anbefalinger er 189% højere end dem, der ikke gør.

Raptor Services Experience IMPACT

Fordele ved Raptor

På markeder med stigende konkurrence er det afgørende, at du gør dig relevant for de rigtige kunder på det rigtige tidspunkt. Det er kernen i Raptor Services, som har en lang række fordele, herunder:

OMNICHANNEL COMMERCE
Raptor er bygget til fremtidens kunderejse – en omnichannel kunderejse, hvor brugerne møder dit brand og dine produkter på en lang række kanaler. Softwaren tilbyder dig muligheden for at sikre, at du er relevant i real time på alle kanaler.


KANAL AGNOSTISK OG JUSTERBAR
Raptor kan let integreres i dine foretrukne platforme og løsninger. Raptor er det tætteste, du kommer på en open source API uden at være en, hvilket gør den meget justerbar.


DYBDEGÅENDE ANALYSE
Raptors dashboard giver dig værdifuld indsigt i, hvordan du forbedrer din marketingindsats.


VÆKST ONLINESALGET
Personalisering skaber en bedre brugeroplevelse i hele kunderejsen. Det gør det muligt at forbedre både konvertering og størrelsen på kurven. Samtidig sikrer en god brugeroplevelse også, at forbrugerne vender tilbage, så du kan øge din genslagsrate.


1:1 PERSONALISERING
Med adfærdsmæssig forståelse af data kan du oprette individuelle kundeprofiler ned til en 1:1 skala. Raptor indsamler, lærer og genkender hver enkelt kundes interaktioner, så du kan kommunikere relevant indhold ud fra kundens adfærd på tværs af kanaler.


MODERNE TEKNOLOGI
Softwaren er selvlærende og gør brug af data mining, machine learning og avancerede algoritmer. Det gør softwaren i stand til at finde mønstre, analysere data og give kundeindsigter på baggrund af adfærd, så kunderne altid præsenteres for de varer, som sikrer online performance i din forretning.

Brands som bruger Raptor Services

Hvordan virker Raptor?

Raptor består af syv forskellige services, som støtter personaliseringen gennem hele kunderejsen.

Customer Data Platform

Med Raptors CDP samler du al den information og data om den enkelte kunde, som findes i dit CRM, på dit website, i din email marketing platform i dit POS system osv. ét sted. Det giver dig muligheden for at levere en strømlinet oplevelse på tværs af dine kanaler.

Web Personalization

Ved at samle data på dine besøgendes adfærd og interaktioner gør Raptors web personalization det muligt at vise personaliserede produktanbefalinger til dine besøgende. Dermed kan du op- og krydssælge på din hjemmeside. Denne service øger i gennemsnit kundernes omsætning med 15%.

Email Personalization

Upersonligt e-mail content er den sikre vej til lav CTR. Raptor hjælper dig med at sikre, at de produkter, som bliver vist, er tilpasset den specifikke kunde, alt imens der stadigvæk tages hensyn til din kampagneplan. Denne service løfter i gennemsnitlig CTR med 18%.

IMPACT ER RAPTOR GOLD PARTNER
Behavioral triggers

Med behavioral triggers kan du spore brugeradfærd på dit site og sende automatiske triggers som abandonned basket.

AdVERTISING Personalization

Ved hjælp af AI machine learning afgør Raptors advertising personalization, hvilke produkter der er mest relevante for den individuelle kunde, så du kan eksponere kunden for det mest optimale content.

Woman using smartphone to shop online
Search Personalization

Raptors search personalization baserer søgevisningen på tidligere website og købsadfærd, så de produkter, som kunden finder mest interessant, bliver vist øverst i søgningen. Det er et vigtigt sted at optimere personaliseringen, da besøgende, som søger på dit website, ofte er længere i købsrejsen og klar til at lægge dine produkter i kurven.

Merchandising

Præcis som i en almindelig fysisk butik er det vigtigt, at du viser dine produkter på attraktiv vis online. Det hjælper merchandising servicen dig med.

Se hvordan Bog & Idé skaber succes med Raptor

Teknikken bag Raptor

Alle Raptors features er baseret på data mining, machine learning og algoritmer.

Data mining finder mønstre og sammenfald i brugers adfærd. Det bruges til at sikre, at de rigtige produkter og det rigtige content vises.

Machine learning er en metode til at automatisere læring om og forbedring af brugernes adfærd. Det sikrer en effektiv proces for optimering af dit online site.

Raptors algoritmer bruges til at lære fra den data, som indsamles gennem hele kunderejsen. Det giver dig muligheden for et dybdegående og præcist kendskab til dine kunder.

Vil du vide mere
om Raptor Services?

Så tag fat i Troels, han er ivrig efter at fortælle mere.

Troels Haugstrup | IMPACT Team