Salesforce
Commerce Cloud

Personaliserede købsoplevelser med cloud-baseret unified commerce.

IMPACT er Salesforce Commerce Cloud Partner

Med Salesforce Commerce Cloud som motor i jeres digitale maskinrum accelererer I jeres time-to market. I bliver i stand til at møde slutkunderne med personaliserede budskaber på tværs af mobile, sociale, digitale og fysiske kanaler. Med andre ord, I bliver i stand til at bedrive ægte ’unified commerce’.

Som den første Skandinaviske partner, der er certificeret i både Salesforce Commerce Cloud og Salesforce Marketing Cloud, kan vi hjælpe jer med at få maksimalt udbytte af jeres investering i platformen.

Global skalérbarhed. På ingen tid.

Gå live med nye sites og nå ud til et globalt publikum med intuitiv multisite-håndtering og indbygget geo-lokalisering. Jonglerer I flere brands, sprog og valutaer på én gang? Så kan I med Salesforce Commerce Cloud sætte struktur på jeres digitale commerce-aktiviteter og effektivisere ellers tids- og ressourcekrævende processer.

Valget af Salesforce Commerce Cloud som platform giver os mulighed for at indfri Gannis globale vækstambitioner. Med løbende skalering og slutkundeoplevelser, der understøtter vores premium brand og er i absolut særklasse

Anders Lindberg
Anders LindbergDigital Project Manager, GANNI
impact har lavet Gannis ecommerce

Udvalgte kunder IMPACT har hjulpet på Salesforce løsninger

NY FUNKTIONALITET. HELE TIDEN.

Mød slutkunderne med ny funktionalitet og købsoplevelser i særklasse. Salesforce Commerce Cloud implementerer løbende opgraderinger, der gør jer i stand til hele tiden at skærpe den købsoplevelse, I tilbyder jeres kunder.

Med et open-standards udviklingsmiljø og et rigt økosystem af teknologi-partnere er I sikret kontinuerlig optimering af platformen. Alt sammen håndteret ’i skyen’.

Impact is a Salesforce partner and use Salesforce Commece Cloud and marketing cloud

Andre Salesforce produkter IMPACT er specialister i

Vil du vide mere?

Tag fat i Troels. Han brænder for at fortælle mere om  Salesforce Commerce Cloud.

Troels Haugstrup | IMPACT Team