SALESFORCE MARKETING CLOUD

Vi hjælper med, at skabe en personalisering af kunderejsen på tværs af alle touchpoints.

salesforce partner

Hos IMPACT Extend er vi partnere med Salesforce og hjælper vores kunder med at skabe en personalisering af kunderejsen på tværs af alle touchpoints. Alle vores Salesforce konsulenter er fuldt certificerede og specialister i at skabe personaliserede digitale oplevelser.

Vi rapporterer på resultater og gevinster og sikrer, at vi sammen optimerer det setup, der er.

IMPACT har hjulpet os på plads med vores setup og leveret – både som udførende og som rådgivende sparringspartner. Jeg er glad for den uhøjtidelige, men kompetente dialog med IMPACT og ser frem til flere sejre i de kommende sæsoner.

FELIX SANCHEZE-mail Marketeer, Bon’A Parte DK Company Online A/S
ADVANCED JOURNEY FLOWS PÅ FORSKELLIGE KANALER
  • Landing pages
  • Mobile Apps
  • Email
  • SMS
  • App Push & Geolocation messaging
  • POS integration
ADVANCED CAMPAIGN MANAGEMENT

Brug af data til at segmentere og skabe dynamisk indhold, som sikrer personalisering og relevant indhold til kunden.

KUNSTIG INTELLIGENS

Ved brug af kunstig intelligens i platformen sikres levering af de rigtige budskaber til de rigtige brugere.

RAPPORTERING & DASHBOARDS

I får grundig individuel rapportering og overblik over resultaterne igennem gennemførlige dashboards.

BEHAVIOURAL TARGETING

Platformen rammer jeres målgruppe ud fra adfærd og vaner baseret på data. På denne måde er jeres kunder sikret relevant information.

GIV DINE KUNDER PERSONALISEREDE OPLEVELSER

Salesforce Marketing Cloud løfter dine kunders rejse til et andet niveau. Vi hjælper med at koble alle kanaler sammen og via data eksekvere kampagner på tværs af touchpoints, så de rammer kunden lige der, hvor de er i kunderejsen.

Vi kan med Salesforce Marketing Cloud skabe personaliseret indhold til jeres slutbruger og skræddersy kampagner baseret på kundens adfærd og vaner og på den måde kommunikere bedst muligt til den enkelte kundes præferencer.

Impact is a Salesforce partner and use Salesforce Commece Cloud and marketing cloud

UDVALGTE BRANDS SOM VI HAR HJULPET MED AT SKABE RESULTATER PÅ SALESFORCE LØSNINGER

Retail automation

Salesforce Marketing Cloud er en platform, som giver et godt grundlag til at personalisere og skabe bedre oplevelser for brugeren. Hos IMPACT Extend går vi skridtet længere og leverer Retail Automation Powered by Salesforce, som er en gennemført og gennemtestet løsning for retailkunder. Vi har fokus på at levere resultater og komme hurtigt i luften med platformen. Med IMPACT Extends retail automation standarder sikrer vi landets bedste løsning til retailvirksomheder og udvider dermed platformen til dens fulde potentiale.

danmarks bedste commerce team

Hos IMPACT er vi en af de få Skandinaviske certificerede Salesforce-partnere i både Salesforce Marketing Cloud og Salesforce Commerce Cloud. Vi har et skapt team af certificerede Salesforce Marketing Cloud specialister med masser af erfaring i bagagen. Vores fokus ligger på at gøre det komplicerede simpelt og at gøre vores kunders kunder tilfredse. I samarbejde med Salesforce Marketing Cloud kan vi hjælpe med at samle alt indhold på tværs af kanaler og skabe en ægte omnichannel-løsning. Vi kan bygge 1-1 kunderejser og automatisere annoncer på tværs af kanaler og data.

KLARE RESULTATER MED SALESFORCE MARKETING CLOUD

Salesforce Marketing Cloud kan ved hjælp af data gøre al kommunikation 100% individuelt og personligt. Det har blandt andet givet et enormt løft for Nyt Syn, som kom fra ingen automatisering og brug af data til at bruge data til at lave personlig kommunikation i alle udsendelser. Det har givet rigtig gode resultater.

vil du vide mere?

Lyder Salesforce Marketing Cloud interessant for jeres e-handelsprojekt? Kontakt Karsten for mere information eller få sparring på jeres commerce projekt.

Karsten Plum Juul