Sitoo

Saml dine online og offline salgskanaler i ét system – mobile first.

HVORFOR SITOO? 

Sitoo leverer en gennemført platform, der binder alle dine online og offline salgskanaler sammen. Og det bedste af det hele? Den er skabt til at integrere med de platforme, du allerede har.   

 

SALG NÅR SOM HELST OG HVOR SOM HELST 

Måden vi shopper og sælger på, har ændret sig markant. Grunden, den finder vi hos kunderne og deres stigende forventninger til en samlet købsoplevelse på tværs af online og offline kanaler. Og det stiller krav til detailhandlere, der skal kunne sælge når som helst og hvor som helst. Heldigvis kan teknologier som Sitoo’s mPOS-platform hjælpe dig i gang.  

 Det er ingen nyhed, at kundernes forventninger til købsoplevelsen stiger. For at sætte scenen har vi samlet en håndfuld af de ting, som kunderne forventer, når de shopper: 

 Kunder vil have:  

  • Sømløs service på tværs af online og offline kanaler 
  • Ubegrænsede muligheder for levering, returnering og betaling 
  • Uendelige varer på hylderne  
  • Selvbetjening ved køb i fysiske butikker  

 

SHOPPING GJORT TILGÆNGELIGT 

I de fleste detailbutikker skal du bane dig vej hen til kassen, stille dig i kø og… vente. For mange kunder er det lig med en dårlig oplevelse og på ingen måde det, de forventer. Derfor bliver detailhandlere nødt til at redefinere deres ’point of sale’ strategi – hvis de i fremtiden vil skabe gode oplevelser og skille sig ud. Teknologien der muliggør dette, den har Sitoo.  

Helt kort er Sitoo en cloud-baseret POS- og handels-platform. Udover at være et verdensførende, svensk tech-foretagende betroet af 400+ brands, repræsenterer Sitoo detailkæder fra Europa og Asien til Nordamerika.  

Sitoo’s platform gør det nemt og gennemskueligt for detailhandlere at sælge til kunder når som helst og hvor som helst. Offline og Online smelter sammen, så du kan sælge produkter, følge ordrer, ajourføre varebeholdningen og håndtere returneringer problemfrit på tværs af kanaler i realtid. Sagt enkelt; Sitoo gør shopping mere tilgængeligt for både kunder og medarbejdere. 

Morgendagens kunder vil shoppe når og hvor, de har lyst. Og detailhandlere bliver nødt til at følge med. Et samlet commerce setup er nødvendigt, så kunden får samme oplevelse, hvad end hun befinder sig i din digitale eller fysiske butik.  

 

Sitoo leverer en verdensklasse ’point of sale’-løsning, der bliver underbygget af en innovativ samlet commerce platform. Det gør det muligt for detailhandlere at steppe deres in-store game op, og levere hvad vi forstår som reelle omnichannel-oplevelser. Sitoo’s inventory management-løsning er desuden en af de mest efterspurgte teknologier på markedet.

ANDERS WEDENDAHLSenior Consultant & Practice Lead for OMS & POS hos IMPACT

5 FORDELE VED SITOO

1. KASSETERMINALEN GENTÆNKT
Den største forskel fra traditionelle POS-systemer er, at Sitoo først og fremmest er mobile-first via en Android og iOS app. Det betyder, at platformen fungerer lige godt, uanset om du som medarbejder er bag disken, ude blandt kunder eller faciliterer køb via selvbetjening.

2. INDFRIER KUNDERNES FORVENTNINGER
At kunne indfri kundernes forventninger er prioritet nummer ét for detailhandlere. Hurtigere end forventet er services som afhentning i butikken, endeløs lagerbeholdning og fysisk returnering af produkter købt online blevet normalen, og noget som kunder forventer er tilgængeligt. Derfor opgraderer detailhandlere deres tech-systemer, med eksempelvis Sitoo, for at kunne indfri kundernes forventninger.

3. HURTIGERE TIME TO MARKET
Sitoo leverer en fleksibel, robust og sømløs integration. Hvordan? Med en API-tilgang, der inkluderer en let anvendelig REST API og en bagvedliggende arkitektur, der nemt kan integreres, sikrer den cloud-baserede platform hurtig og pålidelig performance.

Med Sitoo får du alle fordelene ved at bruge MACH i en mikroservice-baseret og headless platform. Og det bedste af det hele? Du skal ikke bekymre dig om langsom performance, mangel på skalerbarhed eller datasikkerhed.

4. ONLINE OG OFFLINE HANDEL I REALTID
Sitoo giver dig, med deres cloud-baserede platform, adgang til online og offline data i realtid. En præmis for at kunne sælge alle steder til hver en tid. Derudover giver systemet mulighed for at transformere dele af din virksomhed, som lagerstyring og medarbejderengagement, mod mere salg og bedre kundeoplevelser.

5. GLOBALT TILGÆNGELIG PLATFORM
Sitoo er godkendt i 40+ lande og tilpasset til lokale sprog, valuta og betalingsmetoder. Platformen bliver brugt af en lang række internationale detailhandlere fra Europa og Mellemøsten til Asien og Nordamerika.

Vores ambition er at gentænke detailhandlen. Vi vil skabe fremtiden inden for digital commerce. Og det har ledt os til IMPACT, som deler de samme ambitioner. Deres dedikerede fokus på commerce – og især detail – er en direkte refleksion af vores egne intentioner på området.

JENS LEVIN CEO og co-founder af Sitoo.
HVORFOR VÆLGE OS SOM DIN SITOO-PARTNER?  

Med os om bord får du en partner med et dedikeret fokus på både commerce og forretningen. Du får mere end 20 års erfaring med eksekvering og implementering af tech. Kort sagt, så er vi gode til alt fra management consulting og implementering til operations og digital marketing.  

Vores team består af 350+ dygtige konsulenter, designere, udviklere og ligesindede, der glæder sig til at løse dine udfordringer, optimere dine resultater og udfordre dine holdninger.

Vil du vide mere om sitoo?

Tag en snak med Anders Wedendahl, Senior Consultant & Practice Lead for OMS & POS hos IMPACT. 

Anders Wedendahl er Senior Solution Consultant  og skaber gode købsoplevelser i IMPACT