Strategi, Transformation & Consulting

Vi tuner ind på jeres kunders behov. I fællesskab definerer vi den digitale strategi, der gearer jeres forretning til fremtiden.

Digital strategi med IMPACT

Verden omkring os forandrer sig. Og vi er nødt til at løbe hurtigt for at følge med. Vi skal kunne omstille os til verden omkring os, hvor kundernes krav kun bliver større, som følge af mastodonter som Amazon, Zalando, Netflix med flere. I skal forholde jer til de stigende kundekrav, hvis I vil vinde kapløbet med det sprintende felt af konkurrenter, der kæmper om de samme kunder.

Den digitale strategi er et krav i dagens marked. Vi arbejder med jeres forretning og med jeres kunder, så I får mest muligt ud af jeres digitale indsatser og den vej igennem kan skabe en konkurrencemæssig fordel,  tilbyde markedets bedste kundeoplevelser og maksimere salget.

WEBINAR: 10 ways to increase sales, now

Hør, hvordan du identificerer initiativer som skaber vækst for netop din e-commerce. Læs mere her.

Udvalgte brands som vi har hjulpet med strategi og forandring

Tiden er knap. Men vi kan prioritere.

Tid er vores knappeste ressource. Vi kan ikke gøre alt det, vi gerne vil, men vi kan prioritere vores indsatser. Vi hjælper jer med at prioritere og tage de rigtige beslutninger for jeres forretning, som i sidste ende giver vindende resultater på bundlinjen.

Vi er eksperter i customer journey, road-mapping, procesoptimering og design thinking. Sammen med jer udarbejder vi en business cases, der holder vand, og redegør for de økonomiske gevinster af de digitale initiativer. Vi videndeler taktiske og operationelle tiltag fra en række af branchens førende spillere, der kan gøre en forskel for jeres forretning i implementeringen af strategien. Det er strategi med IMPACT.

Vi skaber en 100% unik oplevelse og arbejder mod at gøre nemlig.com til enkleste og mest behagelige sted at købe sine dagligvarer

Stefan PlengeAdministrerende direktør, nemlig.com

Det handler om dig. Om din forretning.


Hos os hænger strategi og implementering sammen. Vi hjælper med at skabe digital transformation, og vi udarbejder praktiske strategier, som er realiserbare, og som vi følger hele vejen til dørs. Vi er specialister på digital commerce. Vi hjælper handelsvirksomheder med digital strategi og med at få mere tilfredse kunder og sælge mere. Vi tror nemlig på, at glade kunder, der får gode oplevelser, køber mere.

Vores forretningsindsigter og vores kendskab til commerce og digitalisering skal give jeres kunder en bedre købsoplevelse.

Ask UllerupDirector, Group Strategy & Innovation, Partner IMPACT

Områder vi arbejder med

Vi er rutinerede managementkonsulenter med stærke kompetencer indenfor design og teknologi. Det giver os en unik position i forhold til at udvikle strategier, der er både skarpe og eksekverbare. I et strategiforløb mixer vi kundeindsigter, forretningsforståelse, teknologikompetencer og data.

Mere end 20 medarbejdere har erfaring fra de største brands og retailere i Danmark, og vores holistiske tilgang sikrer, at vi tager dig i hånden hele vejen fra analyse og strategi til integration og optimering. Vi arbejder bl.a. med disse aktiviteter:

STRATEGI & KONCEPT
OPTIMERING & FORRETNINGSUDVIKLING
ORGANISATION & FORANDRING

Vil du vide mere?

Hvis du savner sparring eller inspiration til det strategiske transformationsarbejde, så tag fat i Ask.

Ask Ullerup er Director, Group Strategy & Innovation. Partner i IMPACT