Struct PIM

Skab oplevelser, dine kunder ikke glemmer – hurtigere og mere fleksibelt.

HVORFOR STRUCT PIM?  

Fordi håndtering af produktdata – også kendt som PIM – kan være en (for) stor størrelse uden hjælp. Og det er hvad, Struct PIM gør – hjælper dig med hurtigt at skabe overblik og ubesværet at håndtere dine omfattende og detaljerede produktkataloger.  

 

STRUCT PIM – NÅR HURTIGT IKKE ER HURTIGT NOK 

Struct PIMs hurtige og fleksible PIM-system gør det nemt for dig at designe og skabe datadrevne commerce-oplevelser. Og som rammer dine kunder der, hvor de har brug for det.   

Vi kender det alle sammen. En sløv hjemmeside hvor ens ændringer går tabt, eller en proces der tager dobbelt så lang tid, fordi der er dårlig kommunikation. Langsomme systemer og sløve partnere er det sidste, du har brug for, når du skal lancere nye produkter. Og det ved Struct PIM, som forstår betydningen af en hurtig time-to-market og et tæt samarbejde. Med Structs løsninger kommer det til at ske. Hurtigt.  

 

FLEKSIBELT, TRANSPARENT OG SKALERBART 

… er de tre ting du ønsker, dit PIM-system skal være. Heldigvis er Struct PIM meget mere end hurtigløbere. De er også transparente og fleksible når det kommer til priser og licensmodeller. Og det bedste af det hele? De forstår markedet og dine evigt skiftende behov for nye services og features. 

Med mere end 30+ PIM-implementeringer hjælper Struct PIM dig med at forstå, nå, og engagere din målgruppe inden for den industri, du arbejder i. Hvad end det er i detailhandlen, med engrossalg eller fabriksproduktion, så har Struct PIM erfaringen til at forbedre din måde at håndtere produktdata på og evnen til at transformere dine master data til resultater.     

Med Struct PIM få du mere end bare en hjælper. Du får en partner, som guider dig gennem hele processen fra A til Å. En partner, som skaber værdi for din virksomhed fra de helt tidlige stadier i dit projekt til tiden efter lancering. Struct PIM tilbyder et dedikeret team, som sørger for, at din PIM er opdateret og klar til en tech-verden, der aldrig står stille. 

 

VI HAR DIN RYG  

Konstellationen af IMPACT og Struct PIM betyder tæt samarbejde og et personligt præg. Du får ét kontaktpunkt og dedikerede konsulenter, som hjælper og guider din virksomhed. Resultatet? Strategisk sparring, høj kvalitet i hvert step på rejsen og en proces, hvor alle bidrager og tør udfordre hinanden til at blive bedre.   

Struct PIM har et agilt mindset i alle projekter. Hvis der er brug for at ændre retning, vil Struct PIM være de første til at omstille sig – og det er den form for agilitet, der skaber fundamental værdi for alle, der er involveret.

ALLAN LUNDSenior E-Business & Master Data Consultant hos IMPACT

5 FORDELE VED STRUCT PIM

1. SIMPELT OG BRUGERVENLIGT PIM
Alle skal kunne bruge PIM. Med et intuitivt interface gør Struct PIM det muligt for alle og enhver – også selvom du hverken er udvikler eller designer. Systemet virker direkte i din browser, så ændringer bliver implementeret hurtigt og sømløst.

2. TRANSPARENT LICENSMODEL
One size passer ikke alle. Derfor er Struct PIM tilgængeligt i tre versioner: Basis, Professionel og Enterprise. Ingen af variationerne har begrænsninger i forhold til antallet af produkter, variationer og brugere.

3. HURTIGERE TIME-TO-MARKET
Struct PIM er yderst fleksibel. Derfor er det det perfekte værktøj til agile arbejdsprocesser. Med platformens fokus på at skabe retning og opnå mål er Struct PIM perfekt til både udviklere og projektledere.

4. NEM AT CONNECTE VIA EN ÅBEN API
Siloer skader virksomheder – og så er de ovenikøbet dyre. Derfor har Struct PIM en stærk og åben API, som gør det nemt og hurtigt at integrere med din eksisterende tech-stack.

5. SKALERBAR
Om din virksomhed er stor, lille eller mellem betyder ikke noget, når du arbejder med Struct PIM. Det er for alle, størrelse underordnet, og kan blive brugt med stor succes i alle sammenhænge.

Samarbejdet med IMPACT er en milepæl for os. IMPACT er en af de største digitale commerce-bureauer i Europa. Sammen kan vi skabe resultater for kunder ved at strømline deres PIM, reducere omkostninger og øge produktiviteten på en nem og ligetil måde.

JACOB KRUSECEO og co-founder af Struct PIM.
HVORFOR VÆLGE OS SOM DIN STRUCT PIM-PARTNER 

Med os om bord får du en partner med et dedikeret fokus på både commerce og forretningen. Du får mere end 20 års erfaring med eksekvering og implementering af tech. Kort sagt, så er vi gode til alt fra management consulting og implementering til operations og digital marketing.    

Vores team består af 350+ dygtige konsulenter, designere, udviklere og ligesindede, der glæder sig til at løse dine udfordringer, optimere dine resultater og udfordre dine holdninger. 

VIL DU VIDE MERE OM STRUCT PIM?

Tag en snak med Allan Lund, Senior E-Business & Master Data Consultant hos IMPACT