Innovative og nyeste teknologier

I mere end 20 år har vi udfordret teknologierne og presset dem til det yderste for at skabe Skandinaviens stærkeste commerce-løsninger.

Bedste teknologier til commerce

Ekspertområder

Sådan bygger du commerce apps

En succesfuld app bygger på en grundig foranalyse og brugeranalyse samt et klart defineret hovedformål: Hvilke problemer skal app’en løse for dig og dine kunder?

Mere end 50% af den danske befolkning shopper på mobilen. Globalt set forventes det, at salget gennem mobile devices rammer mere end 20 milliarder kroner i 2021.

Mobil commerce og commerce apps på et højt brugervenligt niveau bliver afgørende, uanset om din virksomhed opererer på B2B- eller B2C-markedet.

 

Fordelene ved et Order Management System

Et Order Management System (OMS) binder dine salgskanaler sammen, så alle ordrer bliver håndteret i ét system.

Offline og Online smelter sammen, så du kan sælge produkter, følge ordrer, ajourføre varebeholdningen og håndtere returneringer problemfrit på tværs af kanaler.

Et OMS er grundlaget for en gnidningsfri købsoplevelse. Det reducerer omkostninger, giver dig den seneste status på ordrer og sikrer hurtigere time-to-market.

Få styr på produktdata med PIM

Et PIM-system skaber overblik og styrker brugbarheden af produktdata. Systemet samler al information om produkter på ét sted og gør det let at overskue produkthierarkier, -relationer, -beskrivelser, -attributter, sprogoversættelser.

Vi samarbejder med inriver og Struct PIM og har hjulpet kunder som Arla, Lemvigh-Müller, Imerco, Abena, Montana, nemlig.com og mange flere.

Hvad er microservice arkitektur?

Microservice arkitektur består af enkeltstående services med selvstændige API’er, som tilsammen udgør en komplet software-løsning.

Hver microservice har ansvaret for sit eget forretningsområde og kan håndtere flere forretningsområder og applikationer, som bruger forskellige teknologier. Det gør det let at skalere efter behov og minimere omkostningerne.

Vi har hjulpet kunder som Carl Ras, nemlig.com og HiFi Klubben med microservices.

Hvad er master data management (MDM)?

Master Data Matagement (MDM) samler alt data ét sted. Produktdata, produktrelaterede billeder, lokationsdata, kundedata, leverandørdata mm. bliver samlet i ét system.

Med master data undgår du duplikeret data, manuel håndtering af data i flere systemer og inkonsistent data.

Samtidig sikrer du brugen af korrekt og opdateret data på tværs af forretningen.

Vi har hjulpet Lemvigh Müller med at implementere MDM-systemet Stibo Systems STEP. Det har gjort det muligt for Lemvigh-Müller at øge antallet af varenumre.

Vil du vide mere?

Så kontakt Ask.

Ask Ullerup er Director, Group Strategy & Innovation. Partner i IMPACT