Designing tomorrow's IT architecture

København | 22. september
Aarhus | 23. september

NB. Grundet cororavirussen har vi valgt af aflyse Bytes of IMPACT i marts.

En skarp digital arkitektur
er et must

Hvis du vil vækste og skalere din virksomhed, skal du have en effektiv it-arkitektur. Men hvordan sørger du for, at din digitale arkitektur er up to date, og hvordan kan du optimere den ved brug af frameworks og teknologier som microservices og enterprise search samt headless og API-drevet arkitektur?

Det giver vi dig svarene på til Bytes of IMPACT. Du får indsigt i de nyeste trends og best practices indenfor digital arkitektur, så du kan sørge for, at din virksomhed er parat til at vokse endnu mere.

Vi henter inspiration fra flere af Danmarks førende B2B- og B2C-virksomheder og gør dig klogere på:

  • Hvordan virksomheder som nemlig.com, Widex og HiFi Klubben lægger en effektiv strategi for deres digitale arkitektur.
  • Hvordan du sørger for, at din virksomhed udnytter og tilpasser sig til morgendagens teknologi og forretningsbehov.
  • Hvilke principper og guidelines du bør følge for din digitale arkitektur.
  • Hvordan din virksomhed sikrer de rette teknologivalg og udnytter Azure/Cloud teknologi til at optimere den digitale arkitektur.

Eventet er forbeholdt CIO, CTO, IT Director, Digital Director, IT projekt manager, digitale projektledere, arkitekter, e-commerce director, e-commerce manager og lignende stillinger. Eventet foregår:

 • 17. marts, København kl. 09:00-10:30 (AFLYST)
 • 18 marts, Aarhus kl. 09:00-10:30 (AFLYST)
 • 22. september, København kl. 09:00-10:30
 • 23. september, Aarhus kl. 09:00-10:30

Vi åbner dørene en halv time før eventet.

Speakers

Peter Fynboe Sølling | IMPACT Team
Peter Sølling, Partner, IT Strategy Consulting

Med +10 års erfaring er Peter Sølling en af de bedste i Danmark til at bygge broer mellem virksomhed og teknologi. Peter har en stærk passion for at levere sublime oplevelser, som bygger på en solid IT- strategi og arkitektur. Han har arbejdet med den digitale transformation i flere af de største danske virksomheder, herunder nemlig.com og HAY.

Torsten Boye is Tech Lead at IMPACT ecommerce
Torsten Boye, Sytem Architect

Med mere end 25 års erfaring med softwareudvikling, -løsninger og -projekter i både Danmark og USA ved Torsten, hvordan man sikrer løsninger i høj kvalitet. Hans erfaring stammer fra mange løsninger for organisationer som B&O, Velux A/S, TDC, Home, Louis Poulsen, Target Corporation og en lang række danske offentlige organisationer.

Tilmeld dig her!OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan tilmelder jeg mig?

Via ovenstående tilmeldingsformular.

Hvad koster det?

Det er gratis at deltage i seminaret. Pga. begrænset plads forbeholder vi os retten til at opkræve et no-show fee på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud.

Hvem er målgruppen?

Vores events er skræddersyede til virksomheder, der har e-handel, digital transformation og omnichannel på agendaen. Hvis du er CIO, CTO, IT Director, Digital Director, IT projekt manager, digitale projektledere, arkitekter, e-commerce director eller e-commerce manager og har brug for sparring og inspiration, vil vi rigtig gerne møde dig!

Vil du vide mere
om eventet?

Så tag fat i Steen.