InRiver partner of the year 2020

For andet år i træk er IMPACT blevet kåret som inRiver partner of the year in Danmark

For andet år i træk fik IMPACT overrakt prisen som inRiver Partner of the year in Denmark. Også IMPACTs Manager, Master Data & PIM, Sune Rasmussen, blev udvalgt som 1 ud af 12 inRiver Champions.

IMPACT er det konsulenthus med flest inRiver Product Marketing Cloud implementeringer i Danmark.

Det er ikke gået ubemærket hen. Listen over nye inRiver PIM-kunder tæller blandt andet Arla, Abena, Montana, HiFi Klubben og Fleggaard. Løsningerne for de kunder har været medvirkende til, at IMPACT for andet år i træk kan bryste sig af at være inRiver Partner of the year in Denmark.

Styrken ved IMPACT er deres evne til at arbejde med komplekse organisationer og udfordrende projekter samt til at sikre kunderne gode resultater.

Jesper LarsenVice President, partners i inRiver
Udvalgt som inRiver Champion

I 2017 opnåede IMPACT status som Platinum Partner, som er inRivers højeste partnerkategori, i 2019 blev IMPACT for første gang kåret som Partner of the year. Udover den nye kåring har IMPACT også fået en inRiver Champion.

Sune Rasmussen, Manager, Master Data & PIM, har som bare 1 ud af 12 udvalgte fået den ærefulde titel som inRiver Champion. inRiver Champion er et internationalt program for de dygtigste inRiver konsulenter.

Sune har arbejdet i fem år med InRiver på mange forskellige B2C- og B2B-kunder. Han har et stort overblik over alle inRivers komponenter og har en rigtig god evne til at se, hvordan inRiver passer ind en kundernes IT-landskab for at skabe de bedste resultater for vores kunder.

Anne-Marie GebbinkTeamlead & Senior Master Data Consultant

Sune har hjulpet kunder som Abena, nemlig.com, Imerco, Lemvigh Müller og mange flere.