NIC. CHRISTIANSEN VINDER UMBRACO AWARD

27. maj 2020

Nic. Christiansen har nedbragt redaktørernes tidsforbrug med 80% efter at have fået en redaktør-venlig e-commerce løsning. Det blev belønnet med prisen for Best Editing Experience til Umbraco Award 2020.

IMPACT har sammen med Nic. Christiansen skabt verdens bedste redaktøroplevelse på Umbraco. Det blev slået fast, da årets Umbraco Award løb af stablen. Her kunne IMPACT og Nic. Christiansen lade sig hylde som vinder af prisen for Best Editing Experience. Prisen blive givet for Hyundais nye site.

Umbraco Cloud har reduceret vores redaktørers tidsforbrug er med 80%, og vi har elimineret stort set alle menneskelige fejl

Michael Christensen Online Chef, Nic. Christiansen Gruppen

Umbraco fejrer hvert år de bedst løsninger i verden. I 2019 gik prisen for bedste redaktøroplevelse til en amerikansk virksomhed, udviklet af et engelsk bureau. I 2018 var det et hollandsk partnerskab, der vandt.

Til årets Umbraco Award var der syv vindere fordelt på syv kategorier.

Redigeringsoplevelsen afspejler siden

Nic. Christiansen er en af Skandinaviens største bilkoncerner og importerer brands som Land Rover, Jaguar, BMW, Hyundai, Honda og SsangYong. De kom til IMPACT med ønsket om at få en content-venlig platform til alle deres brands. Og det har de fået.

Redigeringsoplevelsen er blevet optimeret med intuitiv inline redigering i Umbraco backoffice. Alt, hvad redaktørerne ser i backoffice, er et spejl af det, som kunderne ser. Samtidig er alt indhold skræddersyet til Nic. Christiansens behov. Løsningen ligger i Azure, så koder kan indsættes på ingen tid.

En kæmpe fornøjelse at se, hvad I allerede har fået skabt på Umbraco. Glæder mig til atter at blive blæst bagover til næste år

Niels HartvigFounder & Chief Unicorn at Umbraco
Løsning skaber vækst

Hyundai.se var den første af Nic. Christians brand, der fik implementeret den nye løsning. Det har ført til en 38% vækst i indregistreringer i 2018/2019, hvor løsningen gik live.

Næste opgave er Bayern autoGroup, der sælger BMW og Mini.