Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
Bliv en del af vores team

Hos IMPACT har vi højt til loftet og en flad struktur. Det betyder, at du har
rig mulighed for at præge de løsninger, vi udvikler og den måde, vi
arbejder på.

Vi lægger stor vægt på at skabe en sjov og udfordrende hverdag baseret
på en stærk faglighed og en uformel og afslappet omgangstone.

No. 1 arbejdsplads
Engagerede fagspecialister
Videndeling
Udviklingsplaner
Stærkt socialt miljø
God kaffe
faglige ildsjæle

Kvalitetskravene er høje til de projekter, vi kører. Så vi fokuserer på det tværfaglige samarbejde og på konstant fremdrift: vi vil ikke stå stille, og der er altid plads til at afprøve nye teknologier.

Thomas Boje-Nielsen, Senior Software Developer
+6 år i IMPACT

Det har været inspirerende at være en del af teamet i mere end 5 år. IMPACT er vokset både i volumen, erfaring og dygtighed, og jeg er super stolt over at have været og stadig være en del af denne rejse.

Mie Juel Nyborg-Nielsen, Accounting Assistant
+5 år i IMPACT

Mine kolleger besidder en indre kilde til motivation, udviser altid gensidig respekt og er ambitiøse på egne og andres vegne. Det skaber grobund for ypperlige resultater og et fedt arbejdsmiljø.

Tore Kjellund, Senior Project Manager
+3 år i IMPACT

IMPACT som arbejdsplads

Vi vægter viden og uddannelse højt. Kun på den måde kan vi sikre høj kvalitet i vores løsninger, og opretholde den begejstring og det teknologiske forspring, der er en af vores største styrker. Derfor udarbejder vi individuelle udviklingsplaner for vores medarbejdere for at sikre, at vores faglige miljø hele tiden styrkes.

impact som arbejdsplads
impact videreuddannelse

Tæt dialog med din nærmeste leder

Vi vil gerne sikre din læringskurve og din kontinuerlige faglige udvikling. Derfor får du bl.a. en skræddersyet udviklingsplan. Planen understøtter den, du er som person og de faglige mål, du har.Nogle af de aktiviteter, vi kaster i spil, er løbende 1:1 samtaler med din nærmeste leder, 3 – 6 – 12 måneders samtaler med nærmeste leder og HR med fokus på den dokumenterede udviklingsplan med nedslagspunkter efter hh. 3, 6 og 12 måneder.

Socialt fællesskab og fede firmature

Hos IMPACT har vi et stærkt socialt fællesskab og en aktiv personaleforening, der arrangerer alt fra fredagsbarer til biografture. Det er vigtigt for os, at alle har det godt med deres kollegaer, og man kan være med til de sociale arrangementer i præcis det omfang, man har lyst.
Vi tager også på firmature, hvor vi styrker vores faglighed og sociale fællesskab. Senest var vi over 100 ansatte i Lissabon til tre uforglemmelige dage.

IMPACT by social
impact deling af viden

Vi deler gerne vores viden

– Og derfor inviterer vi fra tid til anden til ”gå-hjem-møder”. Vi har nogle knivskarpe kolleger, som er specialister inden for hver deres fagområde. Tidligere har vi fx lagt hus til et SOLR-kursus, ligesom vi også ofte lægger lokaler til IMPACTernes netværksgrupper.

Hold øje med vores website og sociale kanaler, hvor vi løbende annoncerer nye “gå-hjem-møder”. – Og hvis du har en idé til et arrangement, så hører vi meget gerne fra dig!

Ansættelsesproces

For os er grundighed i ansættelsesprocessen altafgørende for et godt samarbejde på lang sigt. Derfor gør vi altid vores forarbejde grundigt, inden vi ansætter en ny kollega. Vi anvender både kompetenceprofiler og casebaseret opgaveløsning i vores rekrutteringsproces for at sikre, at samarbejdet og ansættelsesforholdet bliver lukrativt for begge parter.

Vi arbejder professionelt og struktureret gennem hele ansættelsesprocessen, og vi håndterer alle ansøgere fortroligt.

impact ansættelsesproces
arbejde hos IMPACT

VIDEO: Hvordan er det at arbejde hos IMPACT?

Et jobskifte er en stor beslutning, og derfor kan det være rart med lidt insiderviden, inden man tager springet. Derfor har vi har lokket et par af vores gode kolleger til at sætte ord på, hvordan det er at være en del af team IMPACT, både fagligt og socialt. Se dem lige her – og ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at give os et kald, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til...

janne bjerring impact

Janne Bjerring

HR Manager

jb@impact.dk
+ 45 8993 5521 / +45 6039 4916

annesofie just

Annesofie Just

HR Consultant

aju@impact.dk
+45 7020 1619 / + 45 3158 9920

...at lære dig at kende!

nanna haugstrup hommelhoff impact

Nanna Haugstrup Hommelhoff

HR Legal Consultant

nhh@impact.dk
+45 70201619

mette kviesgaard

Mette Kviesgaard

HR Assistant

mkv@impact.dk
+45 70201619 / +45 6039 4905

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.