Salesforce
Commerce
Cloud

Personaliserede købsoplevelser med cloud-baseret unified commerce.

En sømløs købsoplevelse.
På tværs af kanaler.

Med Salesforce Commerce Cloud som motor i jeres digitale maskinrum accelererer I jeres time-to market. Og bliver i stand til at møde slutkunderne med personaliserede budskaber på tværs af mobile, sociale, digitale og fysiske kanaler. Med andre ord, I bliver i stand til at bedrive ægte ’unified commerce’.

Som eneste Skandinaviske partner, der er certificeret i både Salesforce Commerce Cloud og Salesforce Marketing Cloud, kan vi hjælpe jer med at få maksimalt udbytte af jeres investering i platformen.

Global skalérbarhed. På ingen tid.

Gå live med nye sites og nå ud til et globalt publikum med intuitiv multisite-håndtering og indbygget geo-lokalisering. Jonglerer I flere brands, sprog og valutaer på én gang? Så kan I med Salesforce Commerce Cloud sætte struktur på jeres digitale commerce-aktiviteter og effektivisere ellers tids- og ressourcekrævende processer.

Valget af Salesforce Commerce Cloud som platform giver os mulighed for at indfri Gannis globale vækstambitioner. Med løbende skalering og slutkundeoplevelser, der understøtter vores premium brand og er i absolut særklasse

Anders Lindberg
Anders LindbergDigital Project Manager
Ny funktionalitet. Hele tiden.

Mød slutkunderne med ny funktionalitet og købsoplevelser i særklasse. Salesforce Commerce Cloud implementerer løbende opgraderinger, der, uden driftsforstyrrelser, gør jer i stand til hele tiden at skærpe den købsoplevelse, I tilbyder jeres kunder.

Med et open-standards udviklingsmiljø og et rigt økosystem af teknologi-partnere er I sikret kontinuerlig optimering af platformen. Alt sammen håndteret ’i skyen’.

 

Vil du vide mere?

Overvejer I at give jer i kast med et Salesforce Commerce Cloud Projekt? Og vil I gerne vide mere, inden I lægger jer fast på teknologien? Kontakt os for sparring på jeres platformsprojekt eller review af en eksisterende installation, der måske ikke performer helt som forventet.

Karsten Birkelund | IMPACT Team