Sitecore
Stærkt fokus
på commerce

Vi er Sitecore Platinum Partner. Og den Sitecore-partner med flest implementeringer på verdensplan af commerce-løsninger.

Fleksibel og skalerbar platform til content og commerce

Sitecore er en af verdens mest udbredte digitale platforme. Og det er der god grund til. Som platform til web content management system er Sitecore Experience Platform i stand til at lære og forbedre sig, hver gang en bruger interagerer med platformen. Det gør jer i stand til at kommunikere i den rette kontekst og i realtid. Det betyder, at I altid leverer relevant indhold, kampagner og commerce. For hver enkelte bruger. På tværs af jeres kanaler.

Med en solid førsteplads i Gartners Magic Quadrant for Web Content Management markerer Sitecore sig som den platform, der bedst evner at omsætte virksomheders vision til virkelighed.

+35

Sitecore certificeringer

+120

Udviklere

Udvalgte virksomheder, som vi har hjulpet med Sitecore-implementering:

Danskernes foretrukne supermarked nemlig.com er implementeret på Sitecore-platformen.

Fordele ved Sitecore

Skalerbarhed

Platformen understøtter globalt og flersproget indhold i stort omfang. Sitecores Experience Database hjælper dig yderligere med at analysere og organisere data som løbende kan skaleres efter et skiftende behov.

Driftsikkerhed og stort udvalg af funktioner

Med platformens solide markedsposition investeres der kontinuerligt i driftssikkerhed og videreudvikling af ny, gennemtestet funktionalitet.

Personalisering i realtid

Gennem opsætning af personaliseringsregler kan du løbende personalisere det indhold, brugeren bliver mødt med. Og sikre at kommunikation, grafik og tilbud rammer plet hos den enkelte bruger.

Indhold adskilt fra præsentation

Indhold oprettes ét sted. Og distribueres herefter automatisk og på tværs af kanaler. I det format, der passer bedst til brugerens enhed.

Hvordan arbejder vi med Sitecore?

IMPACT er den Sitecore-partner, der på verdensplan har flest kørende commerce-platforme på teknologien. Vi får det maksimale ud af Sitecore Experience platformen. Og tænker digital marketing, forretning og redaktørernes dagligdag ind i de løsninger, vi udvikler. På den måde gør vi jer i stand til at bruge platformen som udgangspunkt for alle jeres digitale aktiviteter.

Med mere end 35 certificerede Sitecore-udviklere i Danmark er vores erfaringsgrundlag med andre ord bundsolidt. Og derfor er de løsninger, vi har implementeret for bl.a. Kaufmann, Bog & ide og Lemvigh-Müller belønnet med Sitecore Awards for bedst udnyttelse af teknologien.

Vi skaber en 100% unik oplevelse og arbejder mod at gøre nemlig.com til det enkleste og mest behagelige sted at købe sine dagligvarer

Stefan PlengeAdm. direktør, nemlig.com

 

 

Skal vi hjælpe dig med Sitecore?

Så tag fat i Troels. Han kan fortæller mere om Sitecore.

Troels Haugstrup | IMPACT Team