Sitecore
Stærkt fokus
på commerce

Vi er Sitecore Platinum Partner. Og den Sitecore-partner med flest implementeringer på verdensplan.

Relevant og konverterende web content management

Sitecore er en af verdens mest udbredte digitale platforme. Og det er der god grund til. Som platform til web content management (WCM) er Sitecore nemlig i stand til at lære og forbedres, hver gang en bruger interagerer med platformen. Det gør jer i stand til at kommunikere i kontekst og i realtid. Og altid levere relevant indhold, kampagner og commerce. For hver enkelte bruger. På tværs af kanaler.

Med en solid førsteplads i Gartners ’Magic Quadrant’ for web content management, markerer Sitecore sig som den platform, der ‘bedst evner at omsætte virksomheders vision til virkelighed.

Danskernes foretrukne supermarked, nemlig.com, er implementeret på Sitecore platformen.

Fordele ved Sitecore

Skalerbarhed:
Platformen understøtter globalt, flersproget indhold i stort omfang. Og kan løbende skaleres, alt efter skiftende behov.

Driftsikkerhed og stort udvalg af funktioner:
Med platformens solide markedsposition investeres der kontinuerligt i driftssikkerhed og videreudvikling af ny, gennemtestet funktionalitet.

Personalisering i realtid:
Gennem opsætning af personaliseringsregler kan du løbende personalisere det indhold, brugeren bliver mødt med. Og sikre at kommunikation, grafik og tilbud rammer plet hos den enkelte bruger.

Indhold adskilt fra præsentation:
Indhold oprettes ét sted. Og distribueres herefter automatisk og på tværs af kanaler. I det format, der passer bedst til brugerens enhed.

Udvalgte virksomheder, som vi har hjulpet med Sitecore-implementering:

Hvordan arbejder vi med Sitecore?

IMPACT er den Sitecore-partner, der på verdensplan har flest kørende commerce-platforme på teknologien. Vi får det maksimale ud af platformen. Og tænker digital marketing, forretning og redaktørernes dagligdag ind i de løsninger, vi udvikler. På den måde gør vi jer i stand til at bruge platformen som udgangspunkt for alle jeres digitale aktiviteter.

Med mere end 45 certificerede Sitecore-udviklere i Danmark er vores erfaringsgrundlag med andre ord bundsolidt. Og derfor er de løsninger, vi har implementeret for bl.a. Kaufmann og Lemvigh-Müller belønnet med Sitecore Awards, for bedst udnyttelse af teknologien.

Vi skaber en 100% unik oplevelse og arbejder mod at gøre nemlig.com til det enkleste og mest behagelige sted at købe sine dagligvarer

Stefan PlengeAdm. direktør, nemlig.com

Skal vi hjælpe dig med Sitecore?

Står din organisation over for et platformsprojekt? Og vil I gerne sparre med nogle af Europas førende eksperter, inden I går i gang? Så tag fat i os og få et møde i kalenderen. Vi kan også hjælpe jer med review af en nuværende installation, som måske ikke helt performer som tænkt.

Tore Kjellund | IMPACT Team