Sitecore
Stærkt fokus
på commerce

Vi er Sitecore Platinum Partner. Og den Sitecore-partner med flest implementeringer på verdensplan af commerce-løsninger.

Hvad er Sitecore?

Sitecore er en af verdens mest udbredte digitale platforme. Det er en integreret, fleksibel og skalerbar platform, der gør det let at skabe digitale oplevelser. Med et Sitecore web content management system kan du levere personaliseret indhold, kampagner og commerce på tværs af kanaler.

Sitecore suiteen består af fire produkter: Sitecore Experience Commerce, Sitecore Content Hub, Sitecore Experience Management og Sitecore Experience Platform.

Webinar: Understanding the Post-COVID customer

Hør, hvordan din virksomhed omstiller sig til kundernes ændrede adfærd som konsekvens af COVID-19. Se mere her.

Gartners Magic Quadrant for Web Content Management har i flere år fremhævet Sitecore, som en af lederne indenfor Digital Experience Platforms (DXP).

+35

Sitecore certificeringer

+120

Sitecore løsninger

Udvalgte virksomheder, som vi har hjulpet med Sitecore-implementering:

Fordele ved Sitecore

Skalerbarhed

Platformen understøtter globalt og flersproget indhold i stort omfang. Sitecores Experience Database hjælper dig yderligere med at analysere og organisere data som løbende kan skaleres efter et skiftende behov.

Driftsikkerhed og stort udvalg af funktioner

Med platformens solide markedsposition investeres der kontinuerligt i driftssikkerhed og videreudvikling af ny, gennemtestet funktionalitet.

Personalisering i realtid

Gennem opsætning af personaliseringsregler kan du løbende personalisere det indhold, brugeren bliver mødt med. Og sikre at kommunikation, grafik og tilbud rammer plet hos den enkelte bruger.

Indhold adskilt fra præsentation

Indhold oprettes ét sted. Og distribueres herefter automatisk og på tværs af kanaler. I det format, der passer bedst til brugerens enhed.

nemlig.com har succes med Sitecore

nemlig.com er på rekordtid blevet danskernes foretrukne supermarked. Med Sitecore som motoren er det let for kunderne at handle, og i 2018 vandt nemlig.com prisen som Best Web Content Experience ved Sitecore Experience Awards 2018.

nemlig.com har også vundet andre priser:

  • Guld, Danish Digital Award 2018 i kategorien ”e-commerce”
  • GULD-prisen, E-handelsprisen 2018

Hvordan arbejder vi med Sitecore?

IMPACT er den Sitecore-partner, der på verdensplan har flest kørende commerce-platforme på teknologien. Vi får det maksimale ud af Sitecore Experience platformen. Og tænker digital marketing, forretning og redaktørernes dagligdag ind i de løsninger, vi udvikler. På den måde gør vi jer i stand til at bruge platformen som udgangspunkt for alle jeres digitale aktiviteter.

Med mere end 35 certificerede Sitecore-udviklere i Danmark er vores erfaringsgrundlag med andre ord bundsolidt. Og derfor er de løsninger, vi har implementeret for bl.a. Kaufmann, Bog & ide og Lemvigh-Müller belønnet med Sitecore Awards for bedst udnyttelse af teknologien.

Vi skaber en 100% unik oplevelse og arbejder mod at gøre nemlig.com til det enkleste og mest behagelige sted at købe sine dagligvarer

Stefan PlengeAdm. direktør, nemlig.com

 

 

Skal vi hjælpe dig med Sitecore?

Så tag fat i Troels. Han kan fortælle mere om Sitecore.

Troels Haugstrup | IMPACT Team